Turcia este, cu siguranta, o tara care are foarte multe de oferit pentru romanii iubitori de vacante!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la escapade pe litoral pana la plimbari in balon si turism cultural, un sejur Turcia este ocazia perfecta pentru a te simti de minune, indiferent de varsta! Cat costa, insa, o vacanta de neuitat in Turcia? Raspunsul poate diferi, in functie de locul pe care il alegi, de perioada din sezon, cat si de tipul de vacanta pe care il preferi.

Spre exemplu, pentru o vacanta de neuitat in Bodrum, preturile pornesc in luna iulie de la 800 - 900 de euro pentru doua persoane, in cazul unui sejur de 7 nopti. Pretul include cazarea si transportul cu avionul, precum si taxele de aeroport. Desigur, in luna iunie sau septembrie, preturile vor fi mai scazute, astfel incat cei care isi doresc sa petreaca un sejur in Turcia se pot bucura de conditii de top la oferte mai atragatoare!

In schimb, pentru un circuit cultural in zona Cappadociei, rezervat din timp, preturile pot porni de la aproximativ 350 de euro pentru doua persoane, timp de sapte nopti/opt zile. In acest interval, sunt asigurate transportul si cazarea, precum si alte facilitati. Cei care opteaza pentru un astfel de sejur in Turcia vor fi incantati sa descopere peisajele selenare ale acestei regiuni, precum si multele atractii care fac deliciul miilor de turisti!

Te vei indragosti pe loc de tot ce are Turcia de oferit! De aceea, pentru a beneficia de cele mai bune preturi, iti recomandam fie sa iti rezervi din timp o vacanta in aceasta tara sau sa profiti de ofertele last minute, care iti ofera o experienta de nedescris, la doar o fractiune din preturile originale! Te asteapta golfuri care ascund plaje splendide, cu nisip fin, incadrate de munti impaduriti, pentru o priveliste de poveste!

Alege un sejur in Turcia si pregateste-te sa explorezi orase, moschei, monumente si manastiri vechi de mii de ani, peste care istoria a asternut o misterioasa aura. Descopera un veritabil paradis turistic, care te va indemna la relaxare, indiferent de perioada din an!

Turcia este o tara care se bucura de un mix cultural unic in lume. Influentele bizantine, dar si otomane se pot intalni la tot pasul, de la muzeele fascinante pana la bazarele galagioase, care abunda in suveniruri! Iubitorii de natura isi vor gasi aici relaxarea, dar si amatorii de aventuri au parte de activitati dintre cele mai antrenante, precum windsurfing, plimbari cu catamaranul, scuba diving si multe altele. Seara, poti opta pentru o iesire la o discoteca in aer liber sau la degustarea produselor traditionale, absolut delicioase, intr-o ambianta de poveste!

Incepand cu luna aprilie si pana in noiembrie, exista multiple optiuni pentru a-ti rezerva un sejur Turcia! Poti descoperi minunata Cappadocia, unde ai posibilitatea de a inchiria un zbor intr-un balon cu aer cald, de unde poti admira rasaritul si peisajele care par desprinse din alta lume! Indiferent de ofertele pe care le alegi, vei avea parte de conditii excelente, Turcia fiind binecunoscuta in intreaga lume pentru ospitalitatea localnicilor, dar si pentru serviciile de top!

Asadar, pregateste-te de o experienta de neuitat si alege o vacanta in Turcia, alaturi de cei dragi! Cauta ofertele agentiilor de turism, asigura-te ca ai verificat si ofertele last-minute si da startul unui concediu la superlativ!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.