Lemnul nu se demodează niciodată, foarte multe persoane fiind atrase de frumuseţea naturală a acestuia. Deşi foarte mult timp casele din lemn au fost înlocuite, astăzi au apărut noi tehnici şi resurse pentru a construi o casă din lemn sigură şi perfectă pentru fiecare familie. Compania Arcso îţi pune la dispoziţie case din lemn şi elemente pentru locurile de joacă, dar şi mobilier urban din lemn. Aceasta este specializată în proiectarea, fabricarea şi distribuţia produselor din lemn, dar şi în industria construcţiilor. Produsele disponibile în cadrul companiei acoperă o gamă variată de articole din lemn, de la căsuţe de joacă, de weekend, case de vacanţă şi chiar case de familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Foarte multe persoane evită casele din lemn, din cauza riscurilor de ardere sau alte mituri. La Arcso structura caselor din lemn este omologată, fiind o construcţie sigură pentru toată lumea. În cazul în care ai alte idei de construcţii din lemn, compania îţi poate oferi ceea ce îţi doreşti, pe baza ideilor tale personalizate. Dacă alegi o construcţie din lemn, Arcso îşi asumă producţia de ferestre şi uşi exterioare şi interioare izolate. Bineînţeles, acestea pot fi standard sau în funcţie de cerinţele fiecărui client.

Preţurile sunt competitive, Arcso fiind în categoria producătorilor. De asemenea, se pot oferi şi reduceri suplimentare în cazul distribuitorilor pentru comenzile mari. Aşadar, dacă până acum nu te-ai gândit la o casă din lemn, acum o poţi face cu siguranţă! Aceasta îţi poate oferi armonia necesară, un spaţiu de viaţă sănătos şi multă căldură. Casele sunt construite eficient energetic, iar dacă nu ai idei în ceea ce priveşte aspectul lor, poţi căuta pe site-ul arcso.ro modele deja existente.

Proiecte de case din lemn pentru confortul tuturor

Casele din lemn nu doar că au un aspect deosebit, ci pot fi construite eficient energetic, pentru un confort optim. Atât pe timpul iernii, cât şi pe cel al verii, casele din lemn pot menţine o temperatură ideală, fiind construite ţinându-se cont în mare parte de acest aspect. Pe site-ul arcso.ro sunt disponibile mai multe modele de case, care au cu siguranţă un aspect uimitor, o structură simplă, însă eficientă energetic.

Casele de acest tip nu sunt uşoare ca şi greutate, ci pot rezista la numeroase fenomene meteo extreme, aşadar nu ai de ce să îţi faci griji asupra acestui aspect. Interiorul lor este unul deosebit, fiind cu siguranţă o alegere inspirată pentru tine şi familia ta.

Rapiditate şi precizie pentru orice proiect

Oricare ar fi preferinţele tale în materie de construcţii din lemn, Arcso o poate realiza în cele mai bune condiţii. Rapiditatea şi precizia sunt unele din punctele forte ale companiei. Cu o experienţă de peste 25 de ani, firma poate realiza orice construcţie din lemn pentru client, fie aceasta o casă de familie, de vacanţă, un spaţiu de joacă sau mobilier urban.

Află de pe site mai multe detalii sau ia legătura cu un membru al echipei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.