Cum pe piaţă imobiliară a existat mereu o cerere constantă pentru noi locuinţe, pe tot teritoriul ţării, şi marii dezvoltatori au venit în permanenţă cu noi soluţii şi idei în acest sens, astfel încât să le ofere clienţilor spaţiile de locuit de care aceştia au nevoie sau pe care şi le doresc. De la apartamente, case şi vile, putem alege acum dintr-o multitudine de opţiuni, în funcţie desigur şi de bugetul pe care îl avem sau pe care îl putem aloca achiziţiei unei locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Bucureşti, unul dintre cele mai aglomerate oraşe ale ţării în ziua de azi, găsim complexul rezidenţial Apollo Residence Green. Situat în zona de Sud a capitalei, în Popeşti Leordeni, le oferă locatarilor acces la diversele facilitaţi esenţiale în viaţa de zi cu zi dar mai ales locuinţe de cea mai bună calitate, realizate printr-un design care încă de la prima vedere se deosebeşte de alte spaţii rezidenţiale.

Încă de la primul lor proiect imobiliar, în anul 2009, şi până în prezent, au reuşit să se facă remarcaţi pe piaţa imobiliară prin profesionalismul şi soluţiile inedite pe care le-au adus fiecărei noi construcţii ridicate. Astfel, în cadrul complexului Apollo, clienţii pot alege dintre apartamente cu două camere sau cu trei camere, cu menţiunea că cele cu trei camere dar şi cele cu două camere şi care au şi gradină în ansamblu sunt cu predare în Octombrie 2023, în timp ce apartamentele cu două camere nomale sunt deja disponibile.

Apartamentele din cadrul acestui complex sunt vândute de către cei de la Premier Imobiliare - agenţia imobiliară numărul 1 din zona de Sud a capitalei. Prin aceştia, clienţii au la dispoziţie mai multe posibilităţi de plată, de la plata în rate până la programul Buy Back, prin care pot oferi la schimb un imobil vechi alături de suma de bani care să constituie diferenţa, atunci când imobilul vechi are o valoare mai scăzută decât cel nou pe care doresc să-l cumpere.

A obţine cele mai bune apartamente Popeşti Leordeni, la preţuri accesibile şi cu toate dotările moderne necesare este foarte simplu prin intermediul lor, având la dispoziţie atât de multe modalităţi de plată.

Complexul impresionează prin mai multe aspecte, de la designul aparte şi specific celor de la Apollo Residence până la calitatea materialelor utilizate dar şi a dotărilor incluse în cadrul fiecărui spatiu de locuit dar şi în cele comune, de la parcări şi spaţii de depozitare până la spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii.

Printre numeroasele tehnologii integrate în cadrul acestui spaţiu rezidenţial putem enumera sistemele de panouri fotovoltaice instalate pe acoperişurile blocurilor, încălzire în pardoseală în cadrul fiecărui apartament, sisteme de aer condiţionat dar şi baterii cu perlatoare, care ajuta la reducerea consumului de apă. Şi nu trebuie să uităm să menţionăm, poate că din nou, accentul care s-a pus pe dezvoltarea spaţiilor verzi, a celor de joacă pentru copii şi de relaxare, că în cadrul fiecărui proiect rezidenţial al lor, acestea oferind la rândul lor numeroase avantaje.

Locurile de parcare au un preţ de 3000 de Euro cu TVA inclus, şi pot fi incluse în preţul total al unui apartament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.