Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar goana după cele mai frumoase şi inedite cadouri a început deja. O misiune nu foarte simplă, aşa că am decis să îţi uşurăm munca şi să îţi oferim câteva alternative de idei de cadouri memorabile de la SensoDays.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Originale, apreciate pentru fineţea, eleganţa, dar şi durabilitatea lor, cadourile de pe SensoDays.ro uimesc de fiecare dată prin calitate, design şi factorul practic – cele câteva caracteristici de bază pentru a face dintr-un cadou unul de neuitat.

Iată mai jos selecţia noastră, alege-ţi preferatele, intră pe site pentru încă şi mai multă inspiraţie, după care transformă-te în Moş Crăciun pentru toţi cei dragi.

Cadouri Home & Deco pentru celebrarea Sărbătorilor de iarnă

Atmosfera de sărbătoare se simte cel mai bine cu decoraţiunile, ornamentele şi lumânările potrivite acestei perioade, aşa că mergi la sigur, pentru tine sau pentru ceilalţi, cu astfel de cadouri.

De pe SensoDays poţi alege un set de farfurii Villeroy & Boch Toy's Delight, realizate din porţelan premium, păstrând culorile şi motivele specifice Sărbătorii de Crăciun.

O altă variantă ar fi această căsuţă decorativă muzicală, pictată manual – Villeroy & Boch Christmas Toys Gingerbread House – aparent din turtă dulce, dar realizată de fapt tot din porţelan premium.

Şi, pentru că iubirea este cea care ne aduce mereu împreună mai ales în preajma Crăciunului, alege şi o lampă catalitică Berger Messagere de L'Amour, o lampă din porţelan care va da un farmec cu totul special Sărbătorilor voastre.

Cadouri pentru Ea & El

Ori de câte ori avem de ales cele mai frumoase şi inspirate cadouri, ne gândim ce ar fi mai potrivit pentru prietenii noştri, ce li s-ar potrivi mai bine şi cu ce am merge întotdeauna la sigur. Deseori, împărţirea cadourilor în “pentru ea” sau “pentru el” nu este un lucru greşit: restrângi variantele, le personalizezi şi ajungi, astfel, la cadoul câştigător.

"Ea" cu siguranţă se va bucura de orice set Maison Berger care poartă semnătura Lolitei Lempicka, iar "El" va fi încântat de un decantor de vin sau whisky.

SensoDays are o mulţime de variante şi pentru "cadourile unisex", aşa că ce zici de una dintre lenjeriile de pat Missoni?

Cadouri Corporate

Sărbătorile sunt şi despre colegi, parteneri profesionali sau colaboratori, iar SensoDays s-a gândit la cele mai potrivite cadouri corporate pentru aceştia. Ceva mai sobre, dar la fel de memorabile, inedite şi originale, intră pe site şi alege acele seturi care se potrivesc cel mai bine contextului, dar şi personalităţii celor cărora vrei să le dăruieşti.

Dintre cele mai inspirate variante ar fi un set de cadou premium Xmas Happy Shots, un set Party Elegance Orient sau un set de cadou Exclusiv Sparkling Montegrappa.

Transformă acest sezon de iarnă într-un mic univers al cadourilor memorabile şi inspirate, care vor ajunge numaidecât la inima celor dragi ţie. E uşor să faci asta când SensoDays îţi propune atât de multe soluţii diferite, pentru orice buget sau preferinţe, toate pentru ca acest frumos gest de a dărui să se transforme într-un moment de neuitat pentru fiecare dintre noi. SensoDays are în portofoliu numai branduri de top, de talie internaţională, fiind prezent în peste 200.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.