Cu o experienta de 22 de ani pe piata din Romania, si un portofoliu bogat de pacienti multumiti, clinica Elveto Dent ramane printre putinele de acest gen din Bucuresti, ale caror performante ating nivelul european, iar calitatea actului medical este la inaltime. Clinica de stomatologie din sectorul 2 al capitalei se ocupa de sevricii de chirurgie, implantologie, endodontie, estetica, protetica, ortodontie. Aici se folosesc numai materiale de cea mai buna calitate, instrumente perfect curatate si dezinfectate, aparatura moderna si echipamente de ultima generatie, plus consumabile de unica folosinta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cei interesati de costul si implicatiile unui implant dentar Bucuresti sau ale unui aparat dentar safir, https://elveto-dent.ro/  va sta la dispozitie la orice ora din zi si din noapte, pentru a va informa asupra procedurilor si preturilor practicate de catre specialisti.

Implantul dentar - singura solutie pentru un zambet frumos

            Din pacate, in ziua de astazi, romanii  evita vizitele la medicul dentist, in special din cauza pretului exagerat al tratamentelor si solutiilor propuse de reprezentantii cabinetelor medicale stomatologice. Rezultatul? Dinti cariati, lipsa, radacini stricate. In momentul in care si radacina s-a stricat, va puteti lua adio de la un zambet frumos! Dintele va cadea, radacina va trebui scoasa pentru evitarea complicatiilor, si ori de cate ori veti dori sa radeti, nu va veti simti in largul dvs. stiind ca oricine poate observa acest lucru! Apeland la profesionistii Elveto Dent, cu siguranta veti fi sfatuit sa optati pentru un implant dentar, o metoda de inlocuire a radacinii cu o bucata de metal de care se va prinde viitorul dinte sau viitoarea maseluta, o procedura minim invaziva, fara implicatii, complicatii, dureri!

Corectati-va dantura cu un aparat dentar safir!

            Cei care doresc sa isi corecteze forma dintilor, alinierea acestora, sunt sfatuiti sa isi monteze un  aparat dentar. Insa nu oricine poate purta cu mandrie un aparat dentar vreme de un an sau doi, pana ce problema este complet rezolvata. Aparatul dentar, in general, este vizibil, provoaca probleme la masticatie, se impun restrictii la alimentele tari, dure, consumate, si nu este deloc o incantare pentru cel ce il poarta. Daca nu ati purtat aparat dentar de mic copil, a venit vremea cand sunteti pe propriile picioare si puteti lua decizii pentru binele dvs. Daca lucrati intr-un domeniu in care aveti contact permanent cu oamenii, optati pentru un aparat dentar safir, mult mai putin vizibil, care va ajuta sa va mentineti o igiena orala corecta, un aparat cu bracketi discreti, eleganti si transparenti. Rugati profesionistii Elveto Dent sa va monteze bijuterii adevarate in cavitatea bucala, un aparat dentar safir de care nimeni nu va indrazni sa rada! Pentru mai multe detalii si informatii despre tratamente si servicii, intrati pe site!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.