Kingfisher continuă campania #IncepeCevaNou şi aduce pe piaţa din România noua gamă unificată Imandra, mobilierul modular dedicat sălilor de baie compacte, confortabile şi funcţionale. Gama unificată Kingfisher este disponibilă la nivel internaţional, şi se regăseşte în magazinele din Marea Britanie şi Franţa din cadrul grupului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform celor mai recente studii realizate de Kingfisher, care au avut în vedere configuraţia, suprafaţa, echipamentul şi cerinţele de depozitare din baie, a reieşit că aceasta a devenit cea mai aglomerată încăpere din locuinţă, iar amenajarea sa constituie o provocare pentru cei care îşi doresc un design unic, mereu în tendinţe, care să răspundă noilor cerinţe în materie de optimizare a spaţiului.

Brico Depôt lansează Imandra, o soluţie inovatoare care te ajută să renunţi la trucurile ce creează senzaţia de suprafeţe generoase. Noua gamă a fost concepută pornind de la informaţiile provenite de la clienţii care îşi doresc mai mult spatiu, o baie perfect optimizată, cu o estetică desăvârşită: dulapuri suspendate cu oglindă, coloane, rafturi de colţ, lavoar ceramic, bază suspendată cu evacuare, sertare cu închidere facilă şi deschidere completă.

Mobilierul complet modular este dezvoltat şi coordonat pentru reorganizarea practică a sălii de baie, spaţii suplimentare de depozitare şi uşurinţă în utilizare - alimentarea şi scurgerea pentru lavoar sunt integrate optim, astfel încât primul sertar al mobilierului este în totalitate funcţional. Pentru o armonizare excelentă cu spaţiul interior şi elementele de decor, Imandra se regăseşte într-o paletă de patru culori şi cinci finisaje.

Produsele sunt uşor şi rapid de asamblat şi sunt realizate din lemn obţinut din surse responsabile, certificate 100% FSC.

Mobilierul Imandra este disponibil în magazine începând cu 3 iunie, odată cu apariţia noului catalog, în care pasionaţii şi amatorii de bricolaj pot descoperi şi Onega, o gamă de cădiţe şi cabine de duş, precum şi uşi cu şase opţiuni de acces diferite în funcţie de configuraţia sălii de baie.

Totodată, aparatele de aer condiţionat, ventilatoarele şi piscinele prevăzute cu un cadru metalic, disponibile pe rafturile Brico Depôt, dau startul sezonului cald şi pregătesc locuinţa pentru momente de neuitat.

În plus, pentru cei care construcţia casei a depăşit faza de proiect şi este în plină desfăşurare, la Brico Depôt găsesc materiale de construcţii, polistiren, ţiglă metalică, şindrile bituminoase, gresie pentru exterior şi interior, în cantităţi industriale şi la preţuri mici în fiecare zi.

Noul catalog Brico Depôt este valabil în perioada 3 - 29 iunie şi poate fi consultat pe site-ul www.bricodepot.ro şi pe aplicaţia Brico Depôt.

#IncepeCevaNou şi optează pentru mobilierul de baie Imandra care oferă un plus de spaţiu şi estetică băii tale!

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1100 de magazine în 10 ţări din Europa. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/, https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Depôt România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.