Încet-încet, iată-ne din nou în pragul sărbătorilor de iarnă. Prinşi în iureşul pregătirilor, ne amintim că trebuie să pregătim casa cu grijă, astfel încât să fie o încântare pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici! Brico Dépôt te aşteaptă şi de această dată cu o gamă variată de articole de sezon la Stop Preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brazii au rămas de-a lungul timpului simbolul sărbătorilor de iarnă. Grăbeşte-te la Brico Dépôt în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie pentru a-ţi achiziţiona bradul ideal, poţi alege unul dintre cei 28.000 de brazi cu înălţime între 175 şi 220 cm, la preţul imbatabil de 69 lei, sau un brad la ghiveci (125-150 cm, la doar 99 lei).

Dacă anul acesta te-ai gândit să extinzi lista persoanelor cărora vrei să le aduci bucuria Sărbătorilor, de la Brico Dépôt poţi cumpăra cadouri inspirate, adaptate perfect preocupărilor şi dorinţelor tuturor.  Gama de produse din care poţi alege este, ca întotdeauna, extinsă - de la unelte multifuncţionale, indispensabile meşterului casei, până la Crăciuniţe decorative de diverse mărimi.

Lasă-ţi inspiraţia să te ghideze şi dă un aer festiv locuinţei tale cu noile corpuri de iluminat! În plus, doar aici găseşti tub luminos de diverse culori, la numai 43,95 lei/rola de 20 m, perfect pentru împodobirea camerei, dar şi a exteriorului casei şi orice sortimente de instalaţii, care te vor face să zâmbeşti privind bradul împodobit.

Ştim cu toţii că frigul de abia de acum începe să-şi arate colţii, aşa că nu mai sta pe gânduri şi fugi la Brico Dépôt, unde te aşteaptă o gamă extinsă de sisteme încălzire pentru casa ta. Cu sobele de teracotă, păstrezi căldura mai mult timp, dar poţi desigur opta pentru şeminee, aeroterme, convectoare şi radiatoare, disponibile în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie la preţuri fără concurenţă! 

Şi pentru a fi ferit de surprize neplăcute, cum ar fi o pană de curent electric care să-ţi strice pe de-a-ntregul bucuria Ajunului, fii meşter prevăzător şi achiziţionează din timp cu generatorul de 3100W, motor răcire cu aer/4 timpi, capacitate rezervor 1,5 l şi combustibil benzină fără plumb. Acum îl poţi găsi la Brico Dépôt la preţul imbatabil de 1599 lei! 

Iar cum sărbătorile de iarnă sunt momentul ideal pentru a oferi cadourile dorite meşterilor dragi, poţi plăti ceea ce ai achiziţionat în rate la casele de marcat prin cardurile de credit BRD Finance Mastercard, CardAvantaj, Bancpost si EuroLine pentru cumpărături de la 300 de lei (în 6 rate) sau de la 500 lei (în 10 rate) cu dobânda de 0%. Acum ai şi posibilitatea de a beneficia de 7-24 rate cu 1% cost lunar pentru produsele tale preferate numai prin cardurile EuroLine, în depozitele Brico Dépôt din toată ţara.

Iarna aceasta ai sărbători de poveste la preţuri de depozit. Doar cu Brico Dépôt!

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 118 magazine în Franţa, 28 în Spania, două în Portugalia şi 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţii. Pentru mai multe informaţii:https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 ţări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt şi Screwfix. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a brandului Koçtaş din Turcia. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/

Oferta Brico Dépôt România

-  12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016

-  Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor 

- Disponibilitatea produselor

-  Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt 

-  Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 - 21:00 şi duminică de la 08:00 - 20:00 

- Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.