Franciza Nomasvello, cea mai mare reţea de saloane de infrumusetare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale, a deschis în Sibiu al 52-lea său centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nomasvello Sibiu Promenada a fost inaugurat joi, 14 noiembrie, odata cu deschiderea oficiala a centrului comercial Promenada Mall.

Noul salon are un aspect modern şi finisaje de înaltă calitate, oferind servicii premium de întreţinere facială şi corporală la preţuri unisex, care încep de la doar 18 euro pe zonă, pe şedinţă. Personalul este specializat, instruit după un protocol de lucru internaţional, iar echipamentele de lucru utilizate sunt marca proprie şi de ultima generatie.

Toţi clienţii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de surprize dulci şi de oferte de nerefuzat, cu până la 50% discount.

Echipa de specialişti Nomasvello Sibiu Promenada oferă următoarele tratamente: epilare definitivă customizată, prin conceptul unic FUSION, cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu lumina intens pulsată, terapii faciale Proskin şi tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Aceste proceduri inovatoare sunt unisex si reprezintă soluţia non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele şi urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deţine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiţii de maximă siguranţă si eficienţă.

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, in Spania, şi în prezent numără peste 1.200 de centre, regăsite în 16 tari de pe 3 continente şi mai mult de 1 milion de clienţi multumiţi. No+Vello a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, deschizând 52 de centre de înfrumuseţare în doar 9 ani. Brandul No+Vello este prezent de 6 ani în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Îngrijire Personală.

Nomasvello Sibiu Promenada îşi aşteaptă clienţii cu campanii lunare atractive şi cu abonamente personalizate, cu până la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clienţilor, încă de la prima plată în centru. Mai mult, toţi cei interesaţi beneficiază GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive şi de Diagnoza Facială Woodlamp.

Frumuseţea se îngrijeşte!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.