Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, a inaugurat pe 14 februarie cel de-al 39-lea sau centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nomasvello Brasov Coresi este situat in incinta ansamblului rezidential Coresi Avantgarden. Noul centru pune la dispozitia brasovenilor servicii premium de ingrijire faciala si corporala, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de un rasfat dulce, de o tombola cu premii atractive si de oferte speciale, cu peste 60% discount la tratamentele Proskin de curatare a tenului.

Specialistii Nomasvello Brasov Coresi pun la dispozitia clientilor servicii unisex de epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata si de curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin. Mai mult, brasovenii pot beneficia si de tratamente intensive pentru ten, in baza produselor profesionale No+Vello. Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, riduri, pete, sau cicatrici si urme de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello a dezvoltat un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand  39 de centre de infrumuseţare in doar 8 ani.  No+Vello este prezent in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Brasov Coresi a fost inaugurat cu ajutorul fondurilor Start-Up Nation oferite de Stat antreprenorilor la inceput de drum.

Noul salon isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si de fidelizare, dar si cu abonamente personalizate, care ofera pana la 33% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clientilor, inca de la prima plata in centru. Mai mult, toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.

Frumusetea se ingrijeste!

Contact:

  Adresa: Str. Zaharia Stancu, nr 6A, in incinta ansamblului rezidential Coresi Avantgarden

  Mobil: 0770 116 621

  Email: coresi@nomasvello.ro

  Program de lucru:

  Luni – Vineri: 10:00 - 20:00

  Sâmbătă: 10:00 - 14:00

  Duminica: Închis

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.