Tot mai densă în mediul online, lumea jocurilor de cazino este acum mai simplu de explorat de către pasionaţii de sloturi şi alte jocuri de acest gen din România. A fost lansată aplicaţia de mobil a portalului cazino365.ro, care introduce jucătorii în universul cazino online, oferind premizele celor mai bune experienţe de divertisment specific.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cazino365 App este o variantă mai simplă de a accesa resursele cazino365.ro - recenzii ample ale cazinourilor online licenţiate pe plan local, sloturi online de la provideri de top, jocuri de masă de cazino precum ruletă sau blackjack, la care se adaugă informaţii, ştiri, analize, reportaje, noutăţi exclusive, date despre bonusuri şi campanii promoţionale derulate de operatorii de jocuri de noroc pe internet.

La fel ca toate resursele de pe cazino365.ro, cele din aplicaţia de mobil pentru pasionaţii de online casino sunt accesibile 100% gratuit. Aplicaţia poate fi descărcată gratis din Google Play (click aici). În prezent, este disponibilă varianta Cazino365 App pentru posesorii de telefoane mobile şi tablete cu sistem de operare Android, însă în curând se va lansa şi varianta de aplicaţie pentru posesorii de terminale cu iOS.

Joc fără risc, informaţii practice pentru joc pe mize reale

Mai mult decât atât, se pot testa gratuit, fără riscuri, cele mai apreciate sloturi online. Dacă se optează apoi pentru variantele de joc pe mize reale, sunt recomandate cele mai avantajoase oferte ale cazinourilor online, pentru experienţe de distracţie pe internet cu cât mai multe beneficii acumulate. Astfel, Cazino365 App poate fi considerată un aliat al jucătorilor, un ghid complex al jocurilor de cazino online, mereu la îndemână.

Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=fY2whqWhCyI

"Sunt deja 2 ani de când am lansat cazino365.ro şi am reuşit să atragem în jurul portalului nostru o comunitate activă de pasionaţi de sloturi online. Portalul oferă acces la jocuri gratuite, dar mai ales informaţii utile pentru cei ce doresc să joace mai departe şi cu bani reali. Ne-am propus încă de la început să oferim jucătorilor date complete, analize pertinente, o acoperire complexă a acestui domeniu de mare interes în sfera de divertisment pe internet. Acum, oferim toate acestea şi mai simplu, direct prin aplicaţia dedicată, ce poate fi descărcată gratuit din Magazin Play", explică reprezentanţii Tipzor Media, firma care deţine proiectul cazino365.ro şi noua aplicaţie Cazino365 App.

Cazinouri online licenţiate, informaţii prezentate obiectiv

Cele mai populare sloturi online, precum Shining Crown, Burning Hot, Book of Ra, Book of Dead, Sweet Bonanza, pot fi încercate fără riscuri pe platforma cazino365.ro. Acum, jocurile ca la aparate sunt prezente şi direct în aplicaţie, alături de date utile din sfera jocurilor de cazino online. Sunt analizate exclusiv resurse legate de cazinouri online licenţiate în România de către ONJN, astfel încât activitatea utilizatorilor să fie absolut sigură şi legală. Tonul prezentărilor este prietenos, dar obiectiv, uşor de accesat şi cu adevărat util jucătorilor.

Tipzor Media este o companie de succes în mediul online, cu proiecte web de top precum cazino365, pacanele-gratis.ro, gnttips.ro, techcafe.ro, romaniansoccer.ro. Fondatorii firmei au peste 10 ani de experienţă în domeniul jocurilor de noroc, astfel că nu întâmplător Tipzor Media este printre primele companii care au obţinut licenţă de gambling de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.