Dragi chişinăuieni din diaspora, Pe 20 mai, avem alegeri anticipate pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Împreună putem obţine victoria împotriva socialiştilor!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt Constantin Codreanu şi candidez pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău. Sunt deputat în Parlamentul României din partea Partidului Mişcarea Populară şi preşedinte al Comisiei pentru Comunităţile de români din afara graniţelor ţării. Am studiat, am muncit şi am făcut politică în România. Acum mă întorc acasă pentru a schimba modul în care se face administraţie şi politică în Chişinău, în Republica Moldova.  

Vreau să reveniţi acasă, iar acasă să găsiţi un Chişinău european, un oraş în care să vă doriţi să rămâneţi. Misiunea mea este să avem un oraş în care cetăţenii să aibă siguranţa unui loc de muncă bine plătit, infrastructură modernă, acces la servicii de sănătate şi educaţie la standarde europene.

Ştiu ce trebuie făcut pentru Chişinău, am soluţii şi sunt determinat să reuşim. Vă invit să îmi fiţi alături, indiferent în ce colţ al lumii vă aflaţi la studii sau la muncă.

În Parlamentul României, ca reprezentant al românilor de peste hotare, m-am ocupat de problemele celor peste 12 milioane de români din diaspora. Ca deputat al unui partid de opoziţie, m-am confruntat des cu ostilitatea unei majorităţi politice preocupate numai de interesele proprii, dar am reuşit să impun de fiecare dată interesele cetăţenilor pe care îi reprezint. Nu mă tem să fac acest lucru şi la Chişinău. Nu mă tem să lupt cu cei care frânează dezvoltarea Chişinăului şi a întregii ţări, cu cei care ţin în sărăcie oraşul nostru, cu cei care mint şi manipulează. Nu mă tem să lupt pentru cetăţeni.

Vin dintr-o instituţie a Uniunii Europene, ştiu cum să aduc în Chişinău investiţii pentru a crea locuri de muncă, fonduri pentru a moderniza oraşul, pentru a oferi sprijin tinerilor şi bătrânilor noştri, pentru a creşte calitatea vieţii în Chişinău. Iar ca unionist, văd viitorul Chişinăului şi Republicii Moldova alături de România.

Chişinăul dă tonul vieţii politice, economice şi culturale în întreaga Republică Moldova. De aceea, aceste alegeri sunt cruciale pentru că pot determina fie mersul nostru înainte, prin modernizare şi dezvoltare, fie împotmolirea tot mai adâncă în mocirla stagnării, corupţiei, manipulării şi sărăciei.

Pentru toate acestea, pentru Chişinăul nostru, vă chem să îmi fiţi alături. Ştiu că nu vă este indiferent ce se întâmplă acasă, tocmai pentru că ne unesc aceleaşi gânduri pentru oraşul nostru şi pentru Republica Moldova.

Pe 20 mai, dacă nu puteţi ajunge în Chişinău să votaţi, sunaţi-vă părinţii, bunicii, fraţii, prietenii şi spuneţi-le să meargă la vot. Sunaţi acasă şi spuneţi-le să voteze Constantin Codreanu!

Vom reuşi! Uniţi suntem mai puternici.

Cu prietenie,

Constantin CODREANU

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.