Imagineaza-ti urmatorul scenariu: te pregatesti sa pleci cu sotia si copiii in concediul de vara, la mare sau la munte, iar, in calitate de cap al familiei, este responsabilitatea ta sa te ocupi de aspectele practice ale bagajului. Printre lucrurile pe care le-ai pus in portbagaj se numara inclusiv pompa pentru bidonul cu apa, nu insa si incarcatorul acesteia. Cel mai probabil, din cauza grijilor cotidiene, stresului de la serviciu si, nu in ultimul rand, a grabei, ai uitat accesoriul, insa, parcurgand articolul in continuare, vei afla de ce asta nu reprezinta sub nicio forma un motiv de ingrijorare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O pompa pentru bidon apa este un echipament deosebit de util, care faciliteaza accesul rapid si usor la o apa de calitate, precum cea din recipientele de 19litri de la compania H2On, spre exemplu. Aceasta livreaza acasa si la birou, in toata tara si in cel mai scurt timp, o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022). Prin urmare, daca pleci in concediu in judetul Constanta, pe litoral, nu trebuie sa-ti faci griji: poti comanda oricand ambalajele respective, pentru hidratarea ta si a familiei, pe parcursul sejurului.

Insa, din moment ce dozatorul ramane acasa, in mod logic, va trebui sa iei cu tine pompa pentru bidonul cu apa. Ce te faci, insa, daca uiti incarcatorul? Nu este nicio problema, intrucat echipamentul are o autonomie de 30-40 de zile, dupa un ciclu de incarcare completa, de numai 3 ore! Cu alte cuvinte, daca ai apucat sa incarci dispozitivul inainte de a pleca de acasa, nu va mai trebui sa-ti faci nicio grija cu privire la acest aspect, pentru mai bine de o luna! Iar acesta este doar unul dintre avantajele accesoriului, unul care se dovedeste extrem de util si intuitiv de utilizat, chiar si de catre copii sau seniori.

Aceasta pompa pentru bidonul cu apa, mai precis modelul electric Sink, al carui pret este mai mic de 100 de lei, este realizata exclusiv din materiale sigure, fara miros, cu un luciu ridicat si rezistente la zgarieturi si uzura: plastic ABS, otel inoxidabil 304 (teava), silicon alimentar (tubul). In plus, ea este dotata cu o tavita pentru cana sau pahar, un accesoriu nu foarte intalnit in cazul altor modele, insa deosebit de util, intrucat ofera un plus de stabilitate, mai ales atunci cand echipamentul este folosit de copii, care sunt mai repeziti si neindemanatici, sau de seniori, care pot sa nu mai aiba aceeasi mobilitate si fermitate in utilizarea mainilor.

Nu in ultimul rand, pompa pentru bidonul cu apa Sink are dimensiuni reduse, de doar 31x19x13,5 centimetri, si o greutate de numai 340 de grame, ceea ce contribuie la capitolul portabilitate, fiind in acelasi timp deosebit de silentioasa. Acest lucru inseamna ca, spre exemplu, te poti hidrata fara probleme in timp ce restul membrilor familiei dorm, intrucat nu exista riscul de a-i deranja. In concluzie, nu uita dispozitivul acasa inainte de plecarea in vacanta (chiar daca incarcatorul il poti lasa la locul lui)!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.