Paticlic SRL are ca principal domeniu de activitate comercializarea si instalarea sistemelor de automatizare rezidentiale si industriale. Cu o experienta de 14 ani in domeniu, veti beneficia intotdeauna de cea mai buna consultanta si orientare catre produsele de care aveti nevoie deoarece hotararea ferma a societatii este aceea de a atinge si mentine un nivel competitiv al calitatii tuturor produselor, lucrarilor si serviciilor oferite, astfel incat, sa fie satisfacute toate cerintele clientilor. De la sisteme de acces pentru aplicatii comerciale si industriale, pana la usi rezidentiale pentru garaj, furnizam produse de calitate si servicii fiabile pentru a oferi in mod constant proprietarilor de case si de afaceri liniste sufleteasca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cand este privita din strada, usa de garaj, poate reprezenta pana la 40% din fatada unei case, garajul devenind acum, o caracteristica dominanta la majoritatea exterioarelor de casa. Totusi, pentru multi dintre noi, achizitia unei usi de garaj moderne si elegante poate parea putin descurajanta la inceput - este o investitie importanta si ceva ce va fi vizibil in anii urmatori. Pentru a va ajuta, aveti cativa factori de luat in considerare pentru a nu compromite exteriorul casei. Tot ce trebuie sa stiti despre alegerea usii de garaj potrivite, cat si despre modelele cel mai des utilizate vedeti mai jos:

Aspectul - este adesea prioritatea principala atunci cand se achizitioneaza o usa de garaj. Dar, arhitectura locuintei, culorile, detaliile arhitecturale si amenajarea peisagistica care contribuie la caracterul locuintei tale, este factorul principal care ar trebui sa influenteze alegerea design-ului si a ferestrelor incluse in usa garajului, daca este cazul. Anumite case arata excelent cu orice design de usa, in timp ce unele case arata mai bine cu un stil particular de usa.

Ferestrele - pot avea un impact semnificativ asupra imaginii finale alee locuintei. Nu numai ca permit patrunderea luminii naturale in garaj, dar, design-ul lor poate reflecta modelul ferestrelor casei si imbunatati impresia pe care usa garajului o lasa asupra locuintei.

Atunci cand alegeti usa garajului, aveti la dispozitie optiuni de design nelimitate, tipuri de actionari de deschidere si panouri cu amprente diferite.

Usile se pot realiza cu materiale care imita lemnul natural, culori personalizate ce cuprind intreg paletarul RAL pentru a se potrivi cu fiecare stil de casa si stil de viata, de ce nu.  Pe site-ul <a patidoors.ro, in sectiunea usi de garaj, sunt foarte multe optiuni: gama completa de stiluri si materiale durabile, ce necesita intretinere redusa, cu toate optiunile necesare.

Gasiti peste 40 de modele diferite din care, cu ajutorul consultantilor, veti putea sa faceti alegerea corecta. Sau, daca aveti o viziune specifica, puteti chiar proiecta o usa personalizata conform specificatiilor dumneavoastra exacte, pentru ca imaginea generala a casei sa fie ceea cea dorita.

In situatia in care construiti de la zero un garaj, merita sa luati in considerare usile si deschiderea acestora mai intai, sau cel putin in procesul de planificare, astfel incat sa nu fiti constrans in alegerea lor de mai tarziu.

In acest caz aveti un avantaj important, sunteti lipsit de restrictii precum ar fi alegerea unei usi pentru a se potrivi cu o deschidere existenta. Veti putea avea o configuratie care se potriveste cu latimea si inaltimea unui garaj existent, nu vei fi nevoit sa alegi dintr-o gama limitata care sa se potriveasca doar unui spatiu predeterminat. Urmatoarele tipuri de usi se pot gasi pe site-un companiei patidoors.ro.

Usi de garaj cu panouri sectionale

Acest tip de usa este alcatuit din sectiuni cu panouri din otel cu doua fete de 40-45 mm grosime si izolatie din miez de spuma. Deoarece usa sectionala functioneaza intr-un plan vertical, panourile beneficiaza de etansari din cauciuc in jurul cadrului de fixare, adaugand protectie suplimentara impotriva intemperiilor. Pentru a beneficia complet de caracteristica izolatoare, usa de garaj, trebuie instalata in spatele deschiderii structurale, astfel incat panourile sa se suprapuna pe stalpii de garaj, continuand astfel izolatia oferita de peretii garajului in sine.

Fiecare panou de usa sectionala, de buna calitate, are intotdeauna o garnitura de cauciuc incorporata in fiecare dintre sectiunile de imbinare ale profilului, pentru a oferi cea mai buna sigilare posibila intre panourile individuale. O usa sectionala se deplaseaza in sus, vertical, apoi se retrage sub tavanul garajului pentru a se deschide. Acest stil de usa maximizeaza spatiul atat in interiorul garajului, cat si in fata acestuia. Sunt disponibile si versiuni mari pentru garaje mari si exista posibilitatea de a alege o usa izolata cu doua fete sau o singura fata pentru un garaj care nu necesita izolare.

Usi de garaj cu lamele, tip rulou

O usa tip rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica de buna calitate pentru a oferi un grad bun de izolare. Se instaleaza, de preferinta, in spatele deschiderii structurale, asa cum se procedeaza si la usa sectionala.

Datorita constructiei compacte, fara sine in interiorul garajului, usa tip rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim. Sunt potrivite atunci cand vrei sa lasi tavanul liber pentru depozitare, sau acolo unde un obstacol din interiorul garajului ar putea bloca mecanismele unei usi sectionale. Usa se ruleaza in carcasa aflata deasupra deschiderii de intrare in exteriorul garajului sau in interior.

Daca sunteti in cautarea unei usi de garaj elegante, moderne, care sa fie o declaratie a bunului gust, avem solutii personalizate care se potrivesc cerintelor tale. Produsele sunt construite pentru a oferi performante durabile, utilizare extinsa si functionare fara probleme. Fiecare produs, de la aplicatii rezidentiale pana la aplicatii industriale, este sustinut de coletivul de profesionisti tehnici care aduc laolalta peste 14 de ani de experienta colectiva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.