Bărbaţii nu au la fel de multe opţiuni de încălţăminte precum femeile, însă asta nu îi plasează într-un top inferior din punct de vedere al pretenţiilor şi al nevoilor. Încălţămintea a fost creată din nevoie, însă de-a lungul anilor a cunoscut transformări diverse, pentru ca la ora actuală interesul major să fie despre aspect. Din păcate, după acest lucru se orientează cei care pornesc spre misiunea de shopping, fapt ce subestimează importanţa faţă de alte detalii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În topul preferinţelor rămân pantofii din piele, fie ei de stil casual sau elegant. Asta pentru că materialul în cauză este unul rezistent la factori de mediu, în timp, confortabil, precum şi maleabil – se mulează după forma piciorului şi creează un confort ce se resimte la fiecare  purtare. Indiferent de ocazie, pantofii din piele sunt de ales; pentru că există şi aici varietate, rămâne la aprecierea fiecăruia ce se va alege şi se va potrivi unei ţinute anume.

Încălţăminte de la Pantoful Galben

Pentru cei care încă nu au cunoscut universul de pantofi barbati de la Pantoful-galben.ro trebuie spus că diversitatea este unul din aspectele ce definesc această colecţie. Punând mereu accent pe materiale de calitate şi pe cusături pe măsură, ţinând cont de preferinţele variate cu care se pot întâlni bărbaţii de asemenea sunt puşi la dispoziţie pantofi de tot felul, pentru ocazii variate.

Un alt avantaj al încălţămintei de la pantoful-galben.ro se referă şi la numerele extinse, existând astfel opţiunea de a găsi pantofi ce corespund mărimii 47 inclusiv. Pantofii sunt din piele naturală sau întoarsă, iar în ceea ce priveşte stilul există opţiuni pentru clasa elegantă, casual, sport, încălţăminte flexibilă şi pentru orice sezon.

Pantofi fără închidere în şiret

Sunt uşor de încălţat, precum la fel de uşor de purtat. Aceştia se potrivesc mai cu seamă la ţinutele de vară lejere, se pot purta şi fără ciorap, iar în varianta de piele întoarsă sunt o notă de eleganţă masculină. Iar tonul maro cu care se prezintă în colecţia de la Pantoful Galben face ca astfel de încălţăminte să fie uşor de adoptat la ţinute tot mai diverse. 

Acest tipar de încălţăminte vine şi cu opţiunea unui design bazat pe perforaţii decorative. Cu ciucuri sau simpli, pot fi element vedetă într-o ţinută sau întocmai o completare a acesteia.

Pantofii eleganţi

Există un tipar clasic la acest capitol şi se referă la pantofii din piele, cu închidere în şiret, cu diferite tipuri de cusături şi îmbinări de materiale. La Pantoful Galben opţiunile sunt multiple şi la acest capitol şi se referă la combinaţii de materiale şi texturi, de luciu şi piele colorată.

O notă de originalitate aici ţine şi de tonurile de culoare aparte; se găsesc de regulă opţiuni de tip maro sau negru şi mai rar alte abordări. Aici însă nu ai limite în a adopta ţinute ce te provoacă să fii creativ, ţinând cont că vei găsi opţiuni de încălţăminte şi verde, maro cogniac, albaştri şi nu numai.

Pantofi pentru toate vârstele

Un alt motiv bine întemeiat pentru care vei dori să alegi încălţămintea de la Pantoful Galben se referă şi la faptul se vor găsi aici opţiuni pentru bărbaţi de orice vârstă. Trecuţi de o vârstă, bărbaţii au gusturi diferite şi pretenţii pe măsură, astfel că îşi vor dori pantofi comozi, ce oferă stabilitate, potriviţi atât la jeans, cât şi la pantaloni smart elegant.

Pantofii din piele întoarsă sunt adesea preferaţi şi în acest scop, potrivindu-se tuturor. Aceştia poţi fi şi casual, cu închidere în siret şi linii simple. Talpa lor face diferenţa aici, astfel că o vei descoperi ca fiind una mai flexibilă şi robustă la varianta de pantofi casual.

Pantofi cu închidere în cataramă

Întocmai pentru că mai toată lumea este obişnuită cu încălţămintea masculină ce dispune de închidere în siret, ceea ce este diferit aduce totodată şi şansa de a surprinde plăcut cu altceva. Sparge tiparele clasice cu acei pantofi ce au în prim plan cataramele, o astfel de închidere fiind nu doar practică şi necesară, ci şi cu o contribuţie din punct de vedere al designului.

Vei descoperi că opţiunile de încălţăminte aici sunt completate de preţuri rezonabile şi că variantele stilistice şi cromatice sunt în măsură să te ajute să îţi creezi ţinute dintre cele mai variate. Descoperă întreaga colecţie de încălţăminte din piele la pantoful-galben.ro; indiferent de ocazie, încălţămintea regăsită aici va corespunde cu cerinţele pe care le ai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.