Ultima lună de toamnă este cel mai bun moment să alegem sistemele de încălzire ce reduc substanţial costul facturilor de utilităţi din perioada rece. Iar cum meşterii precauţi aleg întotdeauna cele mai bune soluţii, Brico Dépôt a pregătit o gamă esenţială de produse pentru încălzire, dar şi unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de grădină şi bucătării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soluţii de încălzire la preţuri imbatabile

Îţi doreşti un sistem ce-ţi asigură temperatura optimă în camera preferată? Elementele surpriză din această perioadă sunt centralele pe gaz cu pompă modulantă şi kit de evacuare inclus, ce îţi oferă momente de relaxare după o zi de lucru pe şantier.

Alege în perioada 15 octombrie - 3 noiembrie, din gama de încălzire, produsul ce răspunde imediat cerinţelor tale: convector 1500W, echipat cu mânere, funcţie de ventilaţie şi termostat reglabil, radiator ulei cu protecţie la supraîncălzire sau aerotermă ce dispune de control automat al temperaturii.

Completează cu fereastra PVC albă cu sticlă termoizolatoare şi coeficient redus de transfer fonic la Stop Preţ şi vei avea o casă perfect echipată pentru iarnă.

Treci la pasul următor şi plantează în grădină cele mai bune soiuri de pomi şi arbuşti fructiferi, butaşi de struguri de masă şi de vin. Cu ajutorul uneltelor - burghiu manual de plantat, greblă pentru frunze şi foarfecă pentru crengi - curtea va fi pregătită pentru sezonul următor.

Brico Dépôt dă viaţă proiectelor tale indiferent de complexitatea lor. Gama noastră de unelte electroportative dedicate profesioniştilor, te ajută să-ţi duci munca la bun sfârşit, în casă sau grădină. Până pe 3 noiembrie găseşti la Stop Preţ unelte electroportative marca Stanley - fierăstrău circular de mână de 1600W, maşină de înşurubat de 18V, set de electrozi rutilici şi valiză de transport - cu garanţie de 2 ani.

Soluţii de finanţare adaptate proiectelor bine planificate

Dacă necesarul de materiale pentru amenajarea casei depăşeşte bugetul propus, mergi la biroul BRICOCREDIT, aplică pentru una dintre soluţiile de finanţare  dezvoltate în colaborare cu partenerii noştri şi vei beneficia de 10 rate cu dobândă 0%  prin cardurile de credit BRD Finance, MasterCard şi CardAvantaj şi 7 - 24 rate cu 1% cost lunar prin cardul EuroLine, pentru cumpărături de peste 500 lei, direct la casele de marcat.

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 118 magazine în Franţa, 28 în Spania, două în Portugalia şi 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţii. Pentru mai multe informaţii: https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.