Ai un plan in desfasurare, insa nu dispui de toate resursele financiare pentru a-l duce la bun sfarsit? Sau ai in vedere o idee, o oportunitate pe care nu doresti sa o ratezi? Oricare ar fi situatia, oricand poti conta pe sprijinul financiar oferit de Provident Financial Romania – „Impreuna rezolvam mai usor”!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oferind credite rapide ce pot fi returnate pe o perioada scurta sau medie de timp, aceasta IFN existenta pe piata din tara noastra inca din anul 2006 a ajutat pana in prezent peste 1,2 milioane de romani sa-si duca la bun sfarsit planurile.

Suntem unul dintre cei mai mari angajatori britanici si una dintre cele mai importante investitii britanice in Romania: peste 1,2 milioane de clienti serviti in 15 ani, peste 160.000 – in prezent; credite in valoare de aproape 1,4 miliarde EUR.”

Inainte de a solicita unul dintre aceste credite rapide de tip IFN, la fel ca si in cazul celor bancare, va trebui sa tii cont insa de responsabilitatea care insoteste solicitarea unui imprumut. De aceea, in primul rand, asigura-te ca ai un plan bine stabilit de returnare la timp a banilor imprumutati! Provident Financial Romania este o companie cu o experienta de peste 15 ani pe piata de credite rapide nebancare, timp in care a oferit clientilor sai numai solutii financiare acordate responsabil, pentru a evita riscul de supraindatorare al acestora.

Din acest motiv, odata cu solicitarea unor astfel de imprumuturi, ce pot fi acordate in maximum 48 de ore, trebuie totusi sa faci dovada elgibilitatii in calitate de client. Conditiile de eligibilitate sunt, insa, minime si constau in:

  • Varsta de 18 ani impliniti si cetatenie romana;
  • Adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei;
  • Venit lunar fix, dobedibil;
  • Un numar de telefon valabil.

Pentru a dovedi ca detii un venit fix lunar, e suficient sa prezinti adeverinta de salariu sau talonul de pensie, in cazul seniorilor. Alternativ, la cererea ta, Provident poate face o interogare in baza de date a ANAF. Celelalte conditii pot fi demonstrate prin simpla prezentare a cartii de identitate.

Iata, asadar, cum poti aplica pentru credite rapide de la Provident Financial Romania pentru a rezolva totul mai usor:

1. Prin completarea formularului de pe site-ul companiei. Accesand Provident.ro, pe website vei gasi inclusiv un simulator de credite rapide, care te va ajuta sa iti calculezi valoarea ratelor si perioada de rambursare in functie de suma pentru care optezi, de tipul de imprumut, dar si de serviciile optionale pe care le alegi.

2. Sunand la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, in intervalul orar: luni - vineri, 08:00 - 20:00; sambata, 09:00 - 17:00.

3. Trimitand un SMS la numarul de telefon 1805.

Daca vei opta pentru prima varianta, la scurt timp dupa completarea formularului online, un reprezentant Provident te va suna pentru a prelua solicitarea ta si a-ti raspunde la orice intrebare sau neclaritate. Acelasi lucru se va intampla si in cazul in care vei alege varianta SMS-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.