Cazinourile online licenţiate ONJN colaborează cu furnizori de softuri respectaţi în industria de gambling, la nivel global.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate ofertele includ jocuri EGT online, care sunt produse de o companie înfiinţată în Bulgaria în urmă cu 20 de ani. Iniţial, EGT a produs doar aparate de joc pentru agenţii şi cazinouri terestre, dar adevăratul prestigiu a fost dobândit numai după reorientarea spre mediul online.

Un moment important pentru pasionaţii români de gambling s-a petrecut în anul 2004, când providerul de la sud de Dunăre a intrat pe piaţa din ţara noastră, devenind membru al ROMSLOT, o organizaţie al cărui obiectiv principal este dezvoltarea domeniului jocurilor de noroc în condiţii de maximă siguranţă pentru clienţi.

Una dintre cele mai jucate păcănele în 2022, ca şi în anii anteriori, este Shining Crown. Vă prezentăm caracteristicile acestui joc, alături de alte patru sloturi populare marca EGT.

SHINING CROWN

Este un joc antrenant, cu grafică şi efecte audio care creează o atmosferă plăcută. Deşi sunt numai 10 de linii de plată, rotirile câştigătoare sunt frecvente şi niciun câştig nu este mai mic de miza (care porneşte de la 0,20 lei). Pictogramele sunt următoarele, în ordinea descrescătoare a valorii: 7, dolar (simbol Scatter), struguri şi pepeni, clopoţei,  cireşe, lămâi, prune şi portocale.

Coroana strălucitoare este simbol Wild care se extinde pe toată rola, atunci când ajută la formarea unui câştig. Un al doilea simbol Scatter este steluţa violet. Trei steluţe violet oprite pe grilă aduc în contul jucătorului de 20 de ori miza.

BLUE OCEANS

Acest slot EGT poartă jucătorul în lumea oceanului albastru. Cu toate că simbolurile sunt clasice pentru astfel de jocuri (regele oceanului, sirena, căluţul de mare, delfinul, caracatiţa, steluţa de mare şi scoica) grafica este cu totul deosebită, astfel că „Blue Oceans” nu se aseamănă cu alte sloturi din această categorie. Regele este atât simbol Wild, cât şi simbol Scatter, minim trei pictograme oprite de ecran iniţiind o serie de 15 rotiri gratuite cu Wild suplimentar expandabil, ales aleatoriu.

Sunt 20 de linii de plată. Orice câştig poate declanşa funcţia Jackpot Cards, indiferent de valoarea mizei. Este vorba despre un jackpot progresiv pe patru niveluri, cel mai valoros fiind, de obicei, de minim un milion de lei. De asemenea, fiecare câştig poate fi multiplicat prin funcţia Gamble.

SECRETS OF SHERWOODS

Este inspirat din povestea lui Robin Hood, cel care îi jefuia pe bogaţi pentru a ajuta săracii. Cu pălărie verde şi tolba cu săgeţi la spate, personajul principal este simbol Wild, care poate substitui orice altă pictogramă cu excepţia Scatter-ului (palatul), atunci când se poate forma o combinaţie câştigătoare, pe una dintre cele 30 de linii de plată. Pe role se mai opresc regele, nobilul, fata şi, nu în ultimul rând, sacul cu galbeni.

Cel mai valoros simbol este regele. Acesta plăteşte şi dacă apare pe grilă în numai două exemplare. Desenul se animează, în spatele bărbatului aprinzându-se un foc înfricoşător. Şapte simboluri Scatter oferă 7 rotiri gratuite, opt aduc 15 runde cadou, iar nouă înseamnă nu mai puţin de 30 de învârtiri suplimentare, în timpul cărora sunt folosite role alternative.

20 GOLDEN COINS

Sloturile cu fructe sunt variate, iar „20 Golden Coins” e unul care se remarcă printr-un concept de genul Cash Prize. Pe lângă simbolul 7, struguri, pepeni, prune, piersici şi cireşe, pe role mai apar monede care reprezintă premii în bani reali. Acestea sunt colectate numai dacă este declanşată funcţia „Bonus”, prin apariţia pe rola 5 a puşculiţei în formă de porc.

De asemenea, se poate activa funcţia „Imboldul misterios”. Dacă pe role se opreşte minim un simbol monedă, dar nu există niciun câştig şi nici puşculiţa pe rola 5, atunci această rolă beneficiază de un Respins. Fiind slot EGT, există Gamble şi Jackpot Cards. Cele mai valoroase simboluri din jocul de bază sunt Steluţa Scatter şi şeptarul.

VERSAILLES GOLD

Reper important pentru istoria Franţei, palatul de la Versailles i-a inspirat pe creatorii de la EGT. Regele este cel mai valoros simbol, urmat de emblema solară, care este Wild şi Scatter. Minim trei simboluri Wild oprite pe grilă aduc o serie de 12 rotiri gratuite cu simboluri speciale care se extind pe toate cele trei poziţii de pe rolă, mărind şansele de a obţine minim un câştig. Un alt simbol important este caleaşca regală.

În cazul în care în jocul de bază se opresc cinci simboluri Wild pe o linie de plată, ele plătesc ca şi şi o combinaţie de cinci regi. Funcţia Jackpot Cards poate fi declanşată chiar şi de o miză de 0,05 lei, mergându-se până la miza maximă de 5.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.