Sfarsitul saptamanii de lucru vine intotdeauna cu dorinta de a petrece momente placute departe de tot ce inseamna proiecte si viata riguroasa, asa ca nu e de mirare de ce multi dintre barbati abia asteapta sa evadeze seara in cluburile din oras, dornici de a se intalni cu prietenii, de a se relaxa sau de a face noi cunostinte. Pentru a atrage atentia celorlalti, insa, este important ca reprezentantii sexului masculin sa arate cat mai bine, sa faca impresie placuta inca de la intrare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Outfit-ul joaca un rol esential in acest sens. Multi incearca sa isi creeze un look fresh, mereu la moda, tineresc si poate parea surprinzator ca astazi unii domni trecuti de 45 de ani arata la fel ca la 20 de ani. Secretul consta in arta de a se imbraca perfect si de a face spectacol doar prin simpla aparitie. Evident ca acest lucru trebuie neaparat completat cu o fire comunicativa, carisma debordanta si mult sex-appeal. 

Iata ce trebuie sa stii pentru a atrage atentia la club!

Din fericire, pentru a ajunge sa arati fenomenal nu inseamna ca trebuie sa investesti prea mult in vestimentatie sau accesorii, ci doar sa imbini totul in asa fel incat rezultatul final sa fie unul spectaculos. Astfel, cateva sfaturi te pot ajuta in acest sens:

1. Desi vei fi tentat sa te imbraci cu blugi si un tricou, ar fi bine sa nu o faci pentru ca tinuta aceasta nu te va avantaja. In plus, vei arata la fel ca altii, mai putin inspirati, la randul lor, in alegerea vestimentatiei de club. Opteaza mai degraba pentru nemuritoarea camasa clasica de la Gama.ro si combin-o intr-un mod confortabil, dar plin de stil, cu jeansii care iti plac cel mai mult si o vesta colorata, la care poti accesoriza o batista chic;

2. Dupa ce ai ales cu ce sa te imbraci, totul este aproape rezolvat. Totusi, nu uita si alte detalii importante, care vor spune multe despre tine celor din jur. Igiena este un aspect foarte important, asa ca acorda-i timp suficient. Inainte de toate, fa un dus si parfumeaza-te fin, fara sa exagerezi, pentru ca nimeni nu suporta mirosurile puternice, indiferent cat de scump este parfumul tau;

3. Parul atrage atentia fetelor intotdeauna. Nu te grabi sa iesi pe usa pana nu te-ai uitat in oglinda! In ziua de astazi, barbatii trebuie sa puna mare pret pe aspectul cat mai ingrijit. Daca este nevoie, treci pe la frizer si tunde-te. Aplica putin gel, perie parul, aranjeaza-l intr-un mod care sa te avantajeze;

4. Accesoriile completeaza orice outfit. Nu le uita! Evident ca nu trebuie sa umbli cu umbrela la tine daca nu ploua, nici cu palarie clasica, dar, daca stii sa le porti cum trebuie, atunci te-ar scoate din anonimat, chiar si la club;

5. Aspectul fizic trebuie completat cu o atitudine indrazneata, virila, dar si cu un limbaj studiat si un comportament adecvat. Degeaba mergi imbracat ca din reviste daca stai retras, nu ridici ochii din pamant, scoti sunete ciudate sau, cand vorbesti, nu reusesti sa legi mai mult de doua-trei cuvinte presarate, din loc in loc, de trivialitati. 

In concluzie, un barbat care vrea sa se distreze la club, sa danseze pana dimineata sau sa faca noi cunostinte trebuie neaparat sa arate FENOMENAL din cap pana in picioare. Acest look poate fi obtinut foarte usor daca este atent la toate detaliile care tin de igiena, vestimentatie, accesorii, comportament si limbaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.