Bineinteles ca parintii ar trebui sa ia in considerare gusturile celor mici cand vine vorba sa cumpere haine pentru copii (in cazul in care copiii sunt suficient de mari incat sa isi dea cu parerea, desigur). Cu toate acestea, rolul de parinte te obliga sa achizitionezi haine de copii care sa fie functionale si de calitate inainte de orice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lasa-l pe cel mic sa isi descopere preferintele in ceea ce priveste vestimentatia. Intre timp, tu ia seama la urmatoarele criterii pentru a fi sigura ca vei avea haine copii practice si de calitate!

1. Alege un material rezistent, dar delicat cu pielea sensibila a celor mici

Atunci cand alegi haine pentru copii, primul criteriu de care trebuie sa tii cont este cel al calitatii. Pielea sensibila a copiilor trebuie protejata cu ajutorul unor haine fabricate din material de calitate. De departe, cea mai populara alegere a parintilor este bumbacul – acesta nu este doar foarte moale si pufos, ci este cel mai putin susceptibil sa contina substante chimice sau sa aiba efecte daunatoare.

2. Prima spalare trebuie sa fie inainte ca hainele sa fie imbracate

Daca vrei sa te asiguri ca hainele noi nu reprezinta nici un pericol pentru micutul tau, ar trebui sa le speli imediat ce le-ai cumparat – asa cum ai proceda si in cazul prosoapelor, a lenjeriei de pat etc. Excluzi astfel posibilitatea ca anumite substante reziduale sa irite pielea copilului tau. Mai mult, mirosul de haine proaspat spalate va fi extraordinar.

3. Pregateste-te sa nu nimeresti marimea

Nu doar noile mamici se confrunta cu aceasta problema. Chiar si cand crezi ca stii care e marimea potrivita pentru acele haine de copii care te intereseaza, tot trebuie sa fii atenta cand le cumperi. Se intampla de multe ori ca parintii sa nu cumpere haine pentru copii in marimea potrivita.

Noi iti recomandam ca, atunci cand achizitionezi haine pentru copii, sa te interesezi care este politica de returnare a magazinului – majoritatea magazinelor de haine pentru copii accepta sa returnezi hainele intr-o perioada de aproximativ doua saptamani.

Opteaza pentru un magazin online de haine pentru copii si bebelusi, precum Liloo.ro, care iti ofera optiunea de a primi credit in magazin pentru postarea unei noi comenzi cu marimile potrivite.

4. Nu te teme sa cumperi haine cu un numar mai mare

In cazul in care nu esti sigura care este marimea potrivita, nu te teme sa achizitionezi haine de copii care sa fie cu un numar sau doua mai mari. Dupa cum stii, copiii cresc vazand cu ochii si, pana sa-ti dai seama, cel mic va incapea in ele.

5. Cere-i parerea celui mic

Daca puiul tau este destul de mare incat sa vorbeasca, s-ar putea sa adore sa te ajute sa ii cumperi hainute. Sigur ca, la urma urmei, tu esti cea care decide, dar sa faceti cumparaturi impreuna se poate dovedi o activitate deosebit de distractiva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.