Cu siguranţă, ghetele de damă sunt vedeta acestui sezon în materie de încălţăminte. De la plimbări relaxate în oraş până la evenimente formale sau petreceri fastuoase, te poţi baza mereu pe o pereche de ghete din piele să îţi ridice outfitul la noi înălţimi, indiferent de vreme!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 5 modalităţi de a purta ghete din piele cu stil, asortându-le la diferite piese vestimentare

  1. Cu perechea ta de blugi preferată

Este una dintre cele mai îndrăgite combinaţii vestimentare - şi pe bună dreptate. O pereche de blugi skinny sau regular fit, cu lungime până deasupra gleznei va arăta grozav în combinaţie cu o pereche de ghete tip bocanci. Totodată, potrivirea culorii blugilor cu ghetele tale este o modalitate bună de a crea vizual impresia unor picioare alungite şi bine conturate. Acelaşi efect se poate obţine şi adăugând o pereche de ghete cu platformă sau cu toc la ţinută

  1. Cu o jachetă cool

Ghetele din piele sunt adesea văzute ca o piesă vestimentară nu foarte feminină, datorită exteriorului dur şi al culorilor închise. Poţi echilibra acest tandem feminin-masculin cu ajutorul unei jachete sau blazer în culori expresive. Pe lângă aspectul foarte stilat, o astfel de jachetă are şi o utilitate practică, mai ales pentru serile răcoroase de toamnă. Dacă vrei să menţii un look cool, dar profesionist, poartă jacheta doar pe umeri şi alege o pereche de ghete deschise la culoare.

  1. Cu o rochie superbă

Acest look este minunat pentru plimbările din oraş primăvară şi la întâlnirile romantice desfăşurate într-un cadru natural. O pereche de ghete din piele vor aduce un plus de prospeţime şi confort ţinutei tale. Pentru un aspect feminin desăvârşit, ia în considerare o rochie mini (chiar deasupra genunchiului), astfel încât să ai suficientă distanţă între ghete şi rochie. Dacă preferi rochiile mai lungi, asortează la ţinută o pereche de ghete joase, cu modele sau pattern-uri variate.

  1. Cu o fustă surprinzătoare

Similar rochiilor, şi fustele sunt o alegere potrivită pentru a fi purtate alături de perechea de ghete favorite. Ai în garderobă o fustă midi din piele în formă de A, sau o fustă fluidă pe care nu ai mai purtat-o de ceva vreme? Acum este şansa să le scoţi din dulap, întrucât acestea au lungimea potrivită pentru a se potrivi cu ghetele puţin mai înalte. Finalizează această combinaţie cu un top simplu, şi vei obţine un look perfect pentru un brunch alături de cele mai bune prietene.

  1. Cu cei mai chic pantaloni scurţi

Multă lume consideră că vara nu este cel mai potrivit anotimp pentru a purta ghete. Însă încălţămintea de la ePieleNaturală a fost creată pentru a-ţi asigura confortul necesar, chiar şi în cele mai călduroase şi solicitante zile. Aşa că de ce să nu îţi asortezi perechea preferată de pantaloni scurţi şi o cămasă maxi vaporoasă cu ghete subţiri, de vară? Cu siguranţă acest look casual chic va atrage multe priviri admirative!

Aşadar, ghetele din piele sunt un articol extrem de versatil şi de apreciat de femeile moderne pasionate de modă. Care este modalitatea ta preferată de a integra o pereche de ghete în ţinutele tale?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.