Probabil si tu te numeri printre persoanele care au grija de propria masina ca de ochii din cap, lucru de inteles, avand in vedere sacrificiile pe care le-ai facut pentru a o achizitiona. Exista si numeroase persoane care isi neglijeaza automobilul si nu tin cont de cum arata. Daca ai intampinat orice defectiune, cat este ea de mica, trebuie sa te prezinti de urgenta cu masina ta la service-ul auto. In caz contrar vei putea intampina viitoare probleme mult mai grave. Pentru a invata cum sa iti pastrezi autovehiculul intr-o stare cat mai buna, tine cont de urmatoarele sfaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TOP 4 sfaturi pe care orice sofer trebuie sa le afle!

Masina ta trebuie sa fie curata mereu

 Incearca sa iti ingrijesti masina cat mai bine, mentine-o curata si tine cont de necesitatile ei. Intr-adevar, pentru a o avea impecabila trebuie sa depui un minim de efort. Persoanele care nu isi curata periodic masinile, nu le iubesc si clar nu le merita. Nimeni nu isi doreste sa se urce intr-un autovehicul murdar, cu o tapiterie patata si urme de noroi peste tot. Incearca sa iti consideri automobilul ca pe propria casa. Iti face placere sa ai o locuinta murdara? Tine cont atat de interiorul, cat si de exteriorul masinii. Ca un mic secret, poti achizitiona un set de huse pentru scaune, iar in acest fel ele vor ramane in stare intacta. Chiar si geamurile trebuie sa fie curatate periodic. Cand vorbim de exterior, apeleaza la diverse spalatorii care iti vor face masina sa arate ca noua. Cel mai important este ca parbrizul sa fie mereu curat, iar stergatoarele sa functioneze perfect.

Nu uita sa schimbi uleiul

 Nu poti circula vesnic cu acelasi ulei, motiv pentru care este recomandat ca dupa aproximativ 15.000 de km parcursi sa il schimbi. Pentru a avea un motor bun, care sa functioneze in parametrii normali, acest lucru este total necesar. Prevenirea este cea mai importanta, iar pentru a avea parte de o viata cat mai lunga a masinii tale, ai cat mai multa grija de necesitatile sale.

Schimbarea distributiei

Un prim motiv pentru deteriorarea completa a motorului este ruperea curelei sau a lantului de distributie. Aceasta problema nu trebuie ignorata, ci remediata cat mai repede posibil. In cazul in care te confrunti cu aceast lucru, poti face schimb distributie la Revizieautoservice.ro, pentru a te asigura ca masina ta beneficiaza de cea mai buna ingrijire. Specialistii de aici te pot ajuta sa ai masina ca noua.

Franele trebuie verificate periodic

Este recomandat ca franele masinii tale sa fie verificate la un anumit interval de timp, de catre un profesionist. El te poate asigura ca masina ta functioneaza in parametrii normali. Pe langa acest lucru, vei evita si cheltuirea unei sume considerabile, in cazul in care masina ta are probleme.

Incearca sa ai in vedere aceste sfaturi, iar viata masinii tale se poate dubla. La fel cum ai grija de tine si de cei apropiati, asa trebuie sa ai si de autovehiculul tau!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.