Participi la o nunta si vrei sa arati impecabil? Este posibil sa constati ca alegerea unei rochii elegante este poate la fel de complicata precum alegerea unei rochii de mireasa. O sa fie prezenti o multime de invitati, o sa faci foarte multe poze si poate chiar o sa cunosti oameni noi – nici nu incape indoiala, trebuie sa ai o aparitie memorabila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca inca nu ai gasit nicio rochie care sa te defineasca, nu iti face probleme – ti-am pregatit o lista de 3 rochii elegante Bogas perfecte pentru nuntile care se organizeaza sezonul acesta. Iata care sunt propunerile noastre!

Sexy si seducatoare

Daca vrei sa iti pui in evidenta corpul si sa atragi atentia tuturor celor prezenti la eveniment, poarta o rochie de seara mulata din dantela si problema este rezolvata. Modelul Nicola de la Bogas este perfect pentru tine. Transparenta acestei rochii elegante este un detaliu care iti va oferi un plus de senzualitate, iar cupele iti vor contura armonios bustul.

Sustine delicatetea acestei rochii elegante cu ajutorul unei perechi de sandale foarte fine din catifea nude sau albastru regal. Realizeaza o coafura foarte inalta, care sa iti alugeasca gatul deja acoperit de dantela. In ceea ce priveste accesoriile, alege o pereche de cercei pretiosi si poarta un machiaj impecabil.

Comoda si gata de dans

Daca esti sufletul petrecerii de fiecare data, cu siguranta ai nevoie de o rochie lejera care sa-ti permita sa dansezi in voie. Modelul in ,,A” al acestei rochii elegante de la Bogas este perfect daca vrei sa arati foarte bine, dar sa te simti si confortabil in acelasi timp. Ryta este o rochie care poate sa fie purtata atat cu sandale, cat si cu o pereche de pantofi. Modelul foarte relaxat va arata foarte bine chiar si daca optezi pentru tocuri foarte groase, care sa-ti ofere stabilitate intreaga seara.

Aerul foarte degajat al acestei rochii elegante are nevoie de o coafura foarte lejera, care sa transmita naturalete. In ceea ce priveste machiajul, opteaza pentru un cat eyes si mizeaza pe aceeasi nota naturala. Un set de bratari masive sunt suficiente sa completezi cu succes look-ul.

Romantica si senzuala

O rochie de seara cu croi clos realizata din dantela este perfecta pentru a-ti pune in evidenta senzualitatea. Modelul Catalyna de la Bogas are decolteul in ,,V”, iar talia este foarte bine evidentiata. Avantajul acestei rochii elegante este ca poti sa o porti cu sandale foarte fine nude si sa creezi vizual impresia ca picioarele tale sunt mult mai lungi. Opteaza pentru niste bucle lejere si accesorii foarte fine si pretioase.

Desigur, farmecul acestei rochii elegante va fi dat de atitudinea ta. Pune-ti in evidenta firea romantica si bucura-te de petrecere.

Toate aceste rochii elegante sunt disponibile pe site-ul oficial Bogas. Descopera colectia de primavara-vara 2018 si alege modelele care te definesc. Fii o aparitie spectaculoasa si vei avea o petrecere la care vei avea parte de intreaga atentie a celor din jur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.