Cei care aleg să îşi achiziţioneze o maşină trebuie să fie conştienţi că aceasta vine cu un set de responsabilităţi. Majoritatea dintre acestea sunt strâns legate de siguranţa proprietarului şi a celorlalţi participanţi la trafic. Printre cele mai importante responsabilităţi sunt legate de conduita preventivă la volan. Desigur că deţinerea unei maşini aduce şi anumite avantaje. Confortul sporit şi programul propriu sunt unele avantajele ale deţinerii unei maşini. Totuşi, pentru unii oameni maşina poate fi un stres atunci când decid să plece în concediu cu un mijloc de transport diferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lasă-ţi maşina în cele mai sigure locuri din oraş

De cele mai multe ori, în ieşirile de weekend sau concediile din ţară, te foloseşti de propria maşină. Astfel, te bucuri de libertate în perioada respectivă. Poţi alege ora la care să pleci, dar şi locurile pe care să le vizitezi fără să depinzi de altceva. Totuşi, când pleci cu avionul ai de respectat un program anume. O problemă pe care o poţi întâlni este aceea a parcării maşinii. Un autovehicul lăsat prea mult pe stradă, fără să umble cineva la el, poate fi o ţintă pentru spărgători.

1.   Parcarea aeroportului

Ce poate fi mai sigur decât o parcare păzită, plină de camere de filmat şi cu un flux mare de persoane? Cea mai bună alegere pentru a-ţi parca maşina atunci când eşti plecat pentru o lungă perioadă de timp este parcarea aeroportului. Vei putea să te deplasezi până acolo cu propria maşină şi, atunci când te întorci din concediu, să te urci liniştit la volan şi să porneşti spre casă. Rezervă un loc în parcare Otopeni pe park4fly.ro şi pleacă linştit în concediu, fără să îţi faci griji pentru maşina ta. Această parcare este securizată, supravegheată video şi păzită. Un loc mai sigur nu vei găsi. De asemenea, preţul pentru parcare este unul accesibil, potrivit pentru serviciile de care beneficiezi.

2.   În garajul unui prieten

Poate că locuieşti la bloc sau nu ai un loc amenajat pentru maşină în curtea casei. În această situaţie eşti obligat să o laşi pe stradă. Această variantă, deşi practicată de majoritatea românilor, este periculoasă şi mulţi se trezesc cu maşinile sparte peste noapte. Şansele de a avea maşina jefuită când o laşi prea mult într-un singur loc cresc considerabil. În cazul în care ai un prieten care deţine un garaj îl poţi ruga să îţi permită să laşi maşina câteva zile acolo. Totuşi, această variantă îţi aduce un stres în plus. Trebuie să mergi să laşi maşina în locul unde este garajul, iar atunci când te întorci din concediu trebuie să mergi să o iei.

3.   În service pentru revizii

Niciodată nu este un timp potrivit pentru a duce maşina în service. Depinzi de autovehiculul tău şi te foloseşti zilnic de acesta. De aceea, e greu să renunţi câteva zile pentru a-i face verificările şi reviziile obligatorii necesare. Momentul în care pleci în concediu cu avionul poate fi cel potrivit pentru a duce maşina la un service pentru reparaţii. Le poţi spune angajaţilor că nu te grăbeşti şi că poţi aştepta câteva zile până când îţi vei ridica maşina.

Prin urmare, este important să te asiguri că îţi laşi bunurile în condiţii de siguranţă atunci când pleci în concediu la distanţe mari de casă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.