Fie ca vrei sa-ti imbunatatesti garderoba actuala sau ca ai in plan sa ti-o refaci de la zero, aceste piese nu pot lipsi din garderoba unei femei ce opteaza intotdeauna pentru un look elegant. Desi urmeaza ca temperaturile sa scada, iar imbracamintea va fi schimbata cu una ceva mai groasa, acest lucru nu ar trebui sa te faca sa renunti la doza ta de feminitate. Exista persoane care spun ca in aceste luni friguroase nu poti da dovada de eleganta din pricina grosimii hainelor. Chiar daca materialele sunt mai groase sau alegem sa ne acoperim cu ceva foarte voluminos, asta nu inseamna ca acel outfit nu poate arata bine. Cel putin doua dintre piesele de mai jos pot fi integrate cu usurinta atat in tinutele de vara, cat si in cele de iarna. Intr-adevar, pentru ca toate acestea sa fie combinate mai usor cu restul pieselor vestimentare trebuie sa va analizati garderoba si sa observati inspre ce culori se indreapta. Indiferent daca aveti o garderoba colorata sau dimpotrivă, majoritar domina culorile neutre, de preferat ar fi ca, pentru inceput, sa optati pentru nuante de bej, maro sau nonculori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cele cinci piese vestimentare de care ai nevoie pentru ca outfiturile tale sa aiba o nota eleganta

Jeansi

Jeansii pot fi purtati indiferent de anotimp si pot fi integrati intr-o multitudine de tinute. Cu totii am avut o zi in care a trebuit sa iesim rapid pe usa, neavand timp sa ne mai creem o tinuta in adevaratul sens al cuvantului. Asadar, am aruncat rapid o pereche de jeansi pe noi, ceva aleatoriu in partea de sus, niste tenisi in picioare si gata lookul. Pe de alta parte, cu ceva mai mult interes, un jeans poate fi piesa de rezistenta intr-o tinuta eleganta.

Malete

Esti pe graba, dar trebuie sa arati ca ti-ai dat putin interesul pentru tinuta ce urmeaza s-o porti? O maleta clasica te poate scoate din incurcatura. O poti purta atat cu o pereche de pantaloni eleganti, cat si cu jeansi. Ba chiar se potriveste de minune si cu o fusta.

Botine

Ce poate fi mai elegant in materie de incaltaminte decat o pereche de botine de dama.. nimic altceva. Incaltamintea se regaseste in garderoba oricarei persoane intr-un numar considerabil mai mic comparativ cu restul pieselor si este important ca acestea sa se asorteze in cat mai multe tinute. Daca inca nu esti una din fericitele detinatoare a unor astfel de piese, pe Modlet.ro gasesti o multime de botine cu vaste modele si o paleta larga de culori din care sa alegi.

Paltoane

Sunt situatii in care preferi sa nu-ti mai iei nimic pe deasupra, decat sa strici tot ce ai combinat cu o geaca total nepotrivita. Pentru aceste ocazii exista paltoane. Aceasta piesa vestimentara dateaza de aproximativ doua sute de ani, iar in ciuda tentintelor vesnic schimbatoare, paltonul a rezistat pana in zilele noastre, fiind o piesa foarte apreciata.

Genti shopper

Gentile shopper sunt la fel de versatile ca si restul pieselor mentionate mai sus. Cu toate  am avut o zi plina, am avut multe lucruri de luat dupa noi, iar in locul unei sacosi din panza am fi preferat o geanta incapatoare. Pe langa utilitatea acestei genti se adauga si eleganta ei in detrimentul unui rucsac, de exemplu.

La maleta ta preferata adauga o pereche de jeansi, apoi pune-ti botinele in picioare, ia-ti paltonul acela calduros si geanta pe umar. Arata minunat! Este tinunta aceea instagramabila la care toate visam. Cu aceasta tinuta nu vei da gresi niciodata!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.