Comercianţii centrului comercial şi logistic Dragonul Roşu, împreună cu administraţia zonei comerciale, se alătură iniţiativei Crucea Roşie “Umanitatea nu are graniţe” în sprijinul cetăţenilor ucraineni care şi-au părăsit ţara şi tranzitează sau râmân pe teritoriul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La parterul clădirii Megashop din centrul comercial şi logistic Dragonul Roşu a fost deschis un punct de colectare donaţii pentru cetăţenii ucraineni care fug din calea războiului. Ajutoarele care vor fi direcţionate prin Crucea Roşie Ilfov includ: masă caldă, haine, încălţăminte, pături şi lenjerii, cuptoare cu microunde, fierbătoare, produse de igienă şi sanitare, apă, alimente neperisabile, inclusiv hrană pentru bebeluşi şi pentru animalele de companie.

Nu putem rămâne indiferenţi la drama umanitară care se petrece la graniţa noastră. La Dragonul Roşu suntem o comunitate mare care şi-a unit mereu forţele pentru a ajuta societatea şi pe cei neprivilegiaţi în momente critice. Ne-am dorit să răspundem cât mai repede apelului Crucii Roşii Ilfov. Comercianţi şi clienţi s-au mobilizat exemplar şi deja am organizat două transporturi cu masă caldă, pături, cuptoare cu microunde, fierbătoare şi produse de igienă. Aceste ajutoare vor fi trimise toată perioada următoare, chiar şi de mai multe ori pe zi,” a declarat Cătălin Dragotă, director general Dragonul Roşu.

Sute de mii de ucraineni şi-au părăsit casele, după izbucnirea războiului, iar câteva zeci de mii au ajuns în România, se află încă la graniţă şi aşteaptă ore în şir pentru a intra, îndurând frigul şi grijile pentru familiile lăsate în urmă.

Prin această acţiune umanitară Centrul comercial şi logistic Dragonul Roşu doreşte să sprijine activ eforturile instituţiilor şi voluntarilor care zilele acestea oferă ajutor real unor oameni greu încercaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.