Casa de avocatură “Tita & Asociaţii” şi-a concentrat activitatea în ultimii ani preponderent pe domeniul achiziţiilor publice, dobândind o vastă expertiză în această arie de practică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Material susţinut de: Tiţa & Asociaţii

Putem spune că experienţă noastră a fost şi este în permanenţă formare, mai ales prin prisma provocărilor frumoase care au venit odată cu parteneriatele legate cu clienţi de top, care beneficiază de întreagă noastră pregatire şi confidenţialitate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aşadar, în acest moment dispunem de cunoştinţele necesare pentru a atinge întregul spectru de analiză şi consultanţă în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

De cele mai multe ori, clienţii ne solicită sprijinul în contestarea procedurilor în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, fie pe cale administrativ-jurisdicţională în faţa CNSC, fie pe cale judiciară, în faţa instanţei de judecată.

Printre problemele cel mai des întâlnite de operatorii economici se numără:

– Favoritismul;

– Lipsa transparenţei şi a concurenţei loiale;

– Erori procedurale;

– Erori în procesul de selecţie

Aşadar, având în vedere experienţa vastă a societăţii noastre în domeniul achiziţiilor publice, menţionăm că nu de puţine ori am îndrumat clientul spre a-şi exercita dreptul la acţiune, acesta fiind singurul mijloc prin care îşi poate proteja interesul economic.

Practic, cu ajutorul echipei noastre şi prin intermediul remediilor prevăzute de lege, prin rezultatele noastre, clientul beneficiază de:

– Protecţia împotriva favoritismului;

– Creşterea nivelului de transparenţă şi asigurarea concurenţei loiale;

– Corectarea erorilor sau neregulilor;

– Îmbunătăţirea procesului de selecţie.

Deseori se întâmplă ca întocmai principiile care guvernează achiziţiile publice, respectiv: tratamentul egal, nediscriminarea, transparenţa, proporţionalitatea, recunoaşterea reciprocă şi asumarea răspunderii, să fie încălcate de autorităţile contractante. Aceasta înseamnă că mediul propice şi cadrul sănătos de desfăşurare în mod eficient a acestor activităţi este periclitat, iar suportul unei echipe legale, competente, este definitoriu.

Spunem aceasta, întrucât, cu siguranţă putem defini acest domeniu ca fiind unul pe cât de cunoscut, pe atât de complex, iar când ne referim la achiziţii publice, este necesar să privim spre ambii jucători din această piaţă, respectiv autoritatea contractantă şi operatorul economic.

“Tita & Asociaţii” a fost fondată din dorinţa de a oferi clienţilor servicii transparente şi soluţii personalizate aplicate nevoilor acestora, cu dedicare şi responsabilitate. În mod organic, această societate de avocaţi tip “Boutique” a crescut odată cu fiecare caz în parte, principiul fundamental fiind încrederea.

De altfel, considerăm că atuurile noastre sunt perseverenţa şi încrederea, pentru a forma cea mai bună echipă, cu clienţii noştri. Suntem deschişi spre a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri legate de acest domeniu plin de provocări, dar şi de rezultate pe măsură.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.