Legăturile cele mai puternice se bazează pe valori comune şi momente speciale. Acest an e unul care a marcat pentru Rapid celebrarea primului secol de viaţă. 100 de ani în care Rapidul a devenit un reper în fotbalul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partener al Rapidului în momentele de agonie si extaz, încă din Liga IV, Superbet a avut ideea unui cadou inedit pentru suporterii Rapidului şi pentru iubitorii fotbalului românesc care preţuiesc echipele de tradiţie, capabile să inspire generaţii întregi de fani, fotbalişti şi să crească numărul formaţiilor care luptă sezon de sezon pentru trofee, crescând astfel valoarea competiţiilor interne.

Ideea sponsorului Superbet îmbină pasiunea, destinul şi istoria: Carla’s Dreams a primit propunerea de a compune o piesă dedicată Centenarului Rapidului, fiind cunoscut faptul că trupa se simte conectată emoţional la vibraţia alb-vişinie.

Parteneriat de suflet

„Centenarul este un moment istoric pentru club, o ocazie în sine pentru a celebra trecutul, a conştientiza prezentul şi a croi viitorul. Când am pornit acest proiect cu Carla’s Dreams, ne-am dorit ca, împreună, să le oferim fanilor şi partenerilor noştri un cadou absolut special cu ocazia celor o sută de ani, chiar înainte de Sărbători. Această melodie, care va păstra mereu vie emoţia de a fi parte din familia Rapid, este şi modul nostru de a ura „La Mulţi Ani!” clubului cu care avem o colaborare foarte bună şi de durată. Sperăm să fie apreciată, pe măsură, de publicul larg, într-o perioadă în care fotbalul românesc ţine din nou capul de afiş prin bucuria de a lua parte după mult timp la o competiţie de elită la nivel continental.” Vlastimir Vukadinovic, Marketing Director. Superbet

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai de succes  proiecte muzicale în ţara noastră, format din artişti compleţi şi complecşi. Piesa lor întregeşte anul Centenarului Rapidului. Află ce a însemnat pentru ei această colaborare.

Carla’s Dreams, un proiect muzical alături de care mulţi dintre noi au crescut, s-au maturizat. Cum e să fiţi acum parte din “maturizarea” uneia dintre cele mai iubite echipe din România, Rapid?

Pentru noi, este o onoare şi o bucurie să fim parte din celebrarea a 100 de ani a echipei Rapid, una dintre echipele de top, iubite şi apreciate de microbişti.

Artistul căruia nimeni nu îi ştie faţa, dar care ştie, parcă, sentimentele tuturor pe de rost. Cât de mult a fost influenţată muzica creată de faptul că aţi păstrat anonimatul asupra identităţii voastre?

Anonimatul nu a influenţat exprimarea noastră artistică, ne-am simţit mereu liberi să ne expunem muzica aşa cum am dorit. Anonimatul ne-a ajutat să ne păstrăm ce ne-am propus de la început: libertatea de a ne plimba nestingheriţi şi de a trece neobservaţi în civil în diverse contexte sociale.

Rapid serbează 100 de ani de la înfiinţare, Carla’s Dreams se apropie cu paşi repezi de o bornă la fel de importantă: în 2024 se fac 10 ani de la primul concert în România. Aţi fi crezut că veţi ajunge atât de departe?

Nu ne-am gândit atunci când am început acest proiect la un termen de expirare sau la o durată satisfăcătoare. Am luat totul pas cu pas, piesă cu piesă, concert cu concert şi ne-am bucurat de tot ce am primit de la ai noştri.

Fanii tăi aşteaptă cu sufletul la gură lansarea unei noi piese, fanii Rapidului aşteaptă la fel de emoţionaţi o nouă reuşită a echipei de suflet. Ambele “tabere” au, cu ocazia acestui hit, motive de bucurie. Câtă cercetare despre Rapid ai făcut înainte să compui melodia şi ce informaţie aflată despre giuleşteni ţi-a fost cea mai dragă?

M-am informat şi de pe Internet, dar şi de la susţinători ai Rapidului care sunt parte din proiectul Carla’s Dreams şi am fost cu atât mai onoraţi să fim parte dintr-un moment atât de important al echipei. Este o echipă puternică, ambiţioasă, care s-a reinventat şi care s-a ridicat de fiecare dată, indiferent cât de greu a fost, cu o galerie plină de patos. ”Rapidul profund, Rapidul marilor maeştri, Rapidul galeriei eterne”.

Dincolo de versurile pline de semnificaţii ale melodiei create pentru centenarul Rapidului, ai mai vrea să transmiţi ceva fanilor fotbalului românesc?

Bucuraţi-vă de fotbal şi, în general, bucuraţi-vă de ceea ce vă face fericiţi!

Iar acum, doar un click te mai desparte de a asculta în premieră hitul Rapid x Carla’s Dreams. Eşti pregătit? Istoria se scrie în continuare. Play!

Carla's Dreams - 100 - 0 sută de ani

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.