Brisk Group, lider pe piaţa românească a consultanţei în construcţii, anunţă că biroul său din Marea Britanie a devenit membru al British Aviation Group (BAG). Reputata organizaţie britanică reuneşte o serie de companii cu activitate în domeniul aviaţiei, inclusiv în dezvoltarea şi operarea de aeroporturi. Aderarea la BAG vine pe fondul implicării anterioare a Brisk Group UK în extinderea şi modernizarea unor proiecte importante de infrastructură în sectorul aviatic, chiar pe piaţa londoneză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Faptul că am devenit membri ai British Aviation Group reprezintă un pas firesc în dezvoltarea noastră, având în vedere prezenţa solidă a Brisk Group pe piaţa britanică, susţinută de experienţa vastă a echipei noastre din Londra, ce şi-a dovedit deja competenţele prin implicarea în multiple proiecte de amploare. Considerăm că dezvoltarea şi îmbunătăţirea infrastructurii, inclusiv în domeniul aviatic, reprezintă un sector important al pieţei de construcţii, ce va atrage investiţii semnificative în următorii ani, pentru a satisface cerinţele  venite din partea unor centre urbane aflate într-o continuă creştere, în întreaga lume.” Claudiu Bisnel, Founder & Managing Partner Brisk Group.

Ca şi cea de pe piaţa autohtonă, echipa din spatele Brisk Group UK este dedicată identificării celor mai bune soluţii tehnologice pentru proiectele de care se ocupă, reuşind să păstreze permanent contactul cu realizările unei industrii aflate într-o continuă schimbare. Unul dintre obiectivele-cheie ale companiei este reprezentat de respectarea principiilor sustenabilităţii, considerând că acestea pot fi întotdeauna armonizate cu nevoile specifice ale clientului – de ordin financiar, dar nu numai.

„Ne bucurăm să fim incluşi pe lista membrilor British Aviation Group, având în vedere că valorile şi obiectivele noastre centrale se aliniază perfect cu cele ale BAG – organizaţie care îşi propune să vină în întâmpinarea provocărilor impuse de dezvoltarea unor aeroporturi globale într-un mod cât mai profesionist cu putinţă. Credem că prezenţa solidă a Brisk Group pe piaţa din Marea Britanie, susţinută de implicarea sa într-o serie de proiecte complexe şi variate, se va potrivi perfect cu viziunea BAG, îmbunătăţind, de ambele părţi, crearea unor legături strategice cu jucători-cheie de pe piaţa locală, dar şi din întreaga lume.” Mark Brownlee, Regional Director Brisk Group UK

Despre Brisk Group

Fondat în anul 2016, de către Claudiu Bisnel, Brisk Group a cunoscut, pe tot parcursul existenţei sale, un proces de creştere susţinută, devenind, în scurt timp, lider pe piaţa locală a consultanţei în construcţii. În prezent, pe lângă sediul central, din Bucureşti, compania deţine şi operează două birouri cu activitate în afara ţării – unul în Londra, iar celălalt în Chişinău –, cu ajutorul unei echipe formate din peste 70 de specialişti. Profesionalismul şi performanţele Brisk Group au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii. Printre acestea se numără titlul de Award Winner acordat la categoria Consultanţă a prestigioasei competiţii European Property Awards în 2021, ce a venit ca o confirmare a serviciilor de top oferite în domeniul managementului de proiect, inclusiv al costurilor şi al procesului de construcţie. De asemenea, în toamna lui 2022 compania a fost desemnată Project, Construction and Cost Management Firm of the Year, de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.