BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, anunţă că va continua să fie principalul partener şi susţinător al clubului de fotbal Universitatea Craiova în următoarele trei sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parteneriatul dintre BETANO şi Campioana unei mari iubiri a început în anul 2017, ocazie cu care operatorul a produs primul video de promovare a unei echipe româneşti de fotbal. Omagiul adus echipei craiovene a scos în evidenţă devotamentul neîntrerupt şi pasiunea fanilor Universităţii Craiova din toate timpurile, reunind generaţii de suporteri în noua lor casă, stadionul Ion Oblemenco. Colaborarea de până acum a însemnat proiecte care au dus clubul şi fotbaliştii mai aproape de fani, au promovat jocul responsabil şi au sprijinit oameni aflaţi în dificultate.

Una dintre cele mai ample acţiuni umanitare de până acum a fost BETANO Masă pentru Doi, iar implicarea Leilor din Bănie le-a adus cadrelor medicale şi celor din sectorul HoReCa un zâmbet şi un moment de respiro binemeritat.

În următorii trei ani, misiunea BETANO rămâne aceea de a susţine clubul prin toate mijloacele de care dispune şi de a încuraja performanţa, fair-play-ul şi un stil de viaţă activ, cu ajutorul echipei Universitatea Craiova.

Suntem entuziasmaţi să continuăm parteneriatul cu unul dintre cele mai performante şi mai iubite cluburi din România. Ceea ce ne bucură în mod deosebit este faptul că, prin astfel de colaborări,participăm activ la dezvoltarea fotbalului românesc şi promovăm adevăratele valoride care au nevoie tinerele generaţii. Sper ca proiectele noastre comune din următorii trei ani să fie cel puţin la fel de fructuoase, de inovatoare şi de memorabile precum cele realizate până acum”, declarat Dragoş Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Călătoria alături de BETANO a fost o experienţă formidabilă din toate punctele de vedere. Ca partener principal, sprijinul oferit a dat clubului energia necesară pentru a forma un colectiv puternic, care să se poată dezvolta concentrându-se doar pe fotbal. Ca partener, proiectele în care am fost angrenaţi ne-au ajutat să creăm o legătură mai strânsă cu fanii şi să contribuim la succesul unor iniţiative foarte dragi. Mulţumită parteneriatului cu BETANO, suntem convinşi că următorii trei ani vor fi presăraţi cu reuşite şi aşteptăm cu nerăbdare provocările următoarelor proiecte”, a declarat Marcel Popescu, Manager General Universitatea Craiova.

În această nouă etapă de colaborare, sigla BETANO va ocupa aceeaşi poziţie de onoare pe tricourile alb-albaştrilor. Acordul este valabil până în 2025, dată care va marca nouă ani de parteneriat între cele două organizaţii.

Despre Kaizen Gaming şi Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni şi Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecţiona constant produsele şi serviciile proprii pentru a livra cea mai bună şi de încredere experienţă de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia şi Cipru şi a lansat Betano în alte 10 ţări. În total, angajează peste 1.200 de specialişti de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia şi datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive şi cazinou online. Betano este prezent pe piaţa din România din 2016 şi un susţinător constant al performanţei sportive şi al atleţilor de elită, printre care:

  • Federaţia Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova şi FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Naţională de Golf BETANO;
  • Federaţia Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Naţional de Raliuri BETANO;
  • sportivi precum cea mai bună luptătoare a României, Alina Vuc, şi pilotul de raliu Simone Tempestini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.