Oamenii de ştiinţă au demonstrat deja importanţa şi beneficiile timpului petrecut în aer liber. În sezonul cald, terasa şi grădina casei noastre sunt spaţiile în care ne relaxăm, luăm masa, lucrăm sau ne întâlnim cu prietenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a face din acest spaţiu unul cu adevărat special, trebuie să alegi produsele potrivite. Pe SensoDays ai cea mai variată şi de calitate gamă de produse premium outdoor.

Timpul petrecut în aer liber, pe terasa sau în grădina casei tale îţi aduce o mulţime de beneficii

Deşi în interior totul pare mai intim şi mai confortabil, terasa şi grădina pot deveni o oază de linişte, dar şi de sănătate.

Timpul petrecut afară ne îmbunătăţeşte sănătatea mentală

Stresul sau stilul haotic în care trăim ne poate deteriora la un moment dat sănătatea mentală. Cercetătorii au demonstrat că lumina naturală stimulează producţia de serotonină, ajutând la prevenţia sau ameliorarea depresiei şi anxietăţii.

“Trucul” în acest caz este să alegi produsele de mobilier pentru terasă şi grădină care să te ajute să te relaxezi şi să te deconectezi. Ce zici, de exemplu, de un fotoliu Nardi Net Lounge, un balansoar Nardi sau chiar un şezlong pentru exterior Nardi Atlantico?

Să iei masa pe terasă sau să îţi petreci timp în grădină poate avea efecte benefice asupra concentrării, memoriei şi creativităţii

Timpul petrecut afară, într-un mediu relaxat, ajută memoria, ameliorează extenuarea psihică şi creşte creativitatea. Poţi amenaja grădina casei tale astfel încât să fie potrivită atât pentru momentele de relaxare sau distracţie, cât şi pentru taskurile profesionale.

În acest caz, atmosfera este esenţială. Pe SensoDays găseşti cele mai potrivite decoraţiuni şi accesorii pentru exterior. Pentru un plus de efect alege o veioză Kartell Battery albastru metalizat sau, dacă îţi doreşti ceva mai nonconformist, poţi opta pentru o lampă de exterior Deko Senso. O altă variantă , potrivita pentru taskurile de la job sau pentru a scrie un citat inspiraţional este şi tabla de scris Securit Elegant.

Timpul petrecut în aer liber ne ajută să fim mai sănătoşi

Soarele ajută organismul să producă mai multă vitamina D, o substanţă foarte importantă pentru sănătate. Vitamina D stimulează imunitatea şi scade riscul anumitor afecţiuni. Aşadar, vom fi mai sănătoşi şi mai bine dispuşi după câteva ore în aer liber, pe terasă sau în grădină.

O terasă şi o grădină frumos amenajate ne ajută să socializăm mai uşor

Este mult mă confortabil să organizezi o petrecere sau o reuniune cu cei dragi atunci când ai la dispoziţie o grădină încăpătoare, frumos amenajată. Timpul petrecut într-un astfel de spaţiu ne ajută să socializăm mai uşor, iar de aici vin alte şi alte beneficii.

Interacţiunea socială îmbunătăţeşte sănătatea mentală, scade riscul de dementă, creşte sentimentul de apartenenţă, sporeşte încrederea în noi, dar şi în ceilalţi.

Pentru atunci când iei masa alături de familie şi prieteni, alege produsele potrivite pentru servirea mesei SensoDays. De efect este acest platou din lemn de nuc cu capac de sticlă sau farfurii Villeroy & Boch. Setul de cafea de la acelaşi brand este şi el perfect pentru a încheia o masă copioasă, alături de cei dragi.

Timpul petrecut afară, în spaţiul verde al casei noastre, ne creşte calitatea vieţii

Viaţa e mult mai frumoasă şi mai uşoară atunci când ai o terasă şi o grădină a ta. Astfel, te poţi organiza mult mai uşor în orice doreşti să faci. Pe terasa sau în grădină iei masa, îţi bei cafeaua în linişte, citeşti o carte, îţi creezi un mic “birou în aer liber”, te antrenezi fizic sau organizezi o petrecere. În plus, vei reduce şi costurile generale pentru că, de exemplu, nu vei mai opta pentru o seară la restaurant sau un abonament la sala fitness.

SensoDays îţi este alături şi vara aceasta. Bucură-te de aer curat, de prieteni şi de relaxare, achiziţionându-ţi piese de cea mai înaltă calitate. SensoDays este site-ul numărul 1 în materie de Home Décor, fiind prezent în cel puţin 300.000 de case ale românilor cu cel puţin un produs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.