Fundaşul stelist Gabriel Tamaş a criticat, duminică seară, arbitrajul lui George Cătălin Găman la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, el precizând că Steaua ar fi trebuit să beneficieze cel puţin de un penalti şi că la golul gazdelor a fost fault.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Păcat. Bravo arbitrului care a ajutat să distrugă un meci de fotbal. A fost acelaşi penalti cum am făcut şi eu la Craiova la De Amorim. Mă îngrijorează situaţia, dar totuşi avem cea mai bună apărare. Problema este că şi la golul lor mi-a zis Marko că a fost fault. Să fie sănătos arbitrul, îi urez baftă în continuare. Trebuie să ne înţelegem şi să nu mai facem greşeli. A fost fault la Marko după părerea mea, aşa mi-a zis şi el. Noi vrem să luăm campionatul, nu ne interesează speculaţiile. Vrem să câştigăm, nu s-a putut în această seară. Am avut încă un penalti, dacă nu mă înşel în a doua repriză, n-am putut să marcăm", a spus Tamaş la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică seară, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXV-a, penultima a sezonului regulat al Ligii I. Au marcat Sikorski '54 pentru gazde şi Alibec '30 pentru oaspeţi.

Meciul a fost arbitrat de George Cătălin Găman.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.