Pentru multe femei, vara este anotimpul preferat pentru că acesta permite purtarea ţinutelor lejere şi elegante, care oferă un look fabulos şi confort în acelaşi timp. Deşi există o multitudine de variante în ceea ce priveşte încălţămintea de vară, sandalele sunt, de cele mai multe ori, printre primele opţiuni pentru a crea un look chic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest articol vei regăsi 5 idei pentru ţinutele de vară în care poţi include diferite modele de sandale:

1. Ţinută de plajă

Dacă îţi doreşti ca apariţia ta la plajă sau la piscină să atragă toate privirile celor din jur, alege o pereche de sandale tip gladiator. Designul acestora oferă un aer boem întregii ţinute şi, în acelaşi timp, asigură un nivel maxim de conform. Completează outfitul cu un costum de baie, fustă maxi de culoare albă şi o pălărie de paie şi te vei simţi în centrul atenţiei.

2. Outfit pentru o plimbare în oraş

Poate ai planificat o escapadă în oraş în timpul unei zile de vară, în care doreşti să vizitezi locuri noi sau să petreci timpul la terase. În acest caz, optează pentru o pereche de sandale de damă cu toc gros. Acest model va aduce un plus de elegantă ţinutei şi va asigura confortul picioarelor tale pe tot parcursul plimbării. Mai ai nevoie de o rochie midi cu imprimeuri florale şi nelipsiţii ochelari de soare pentru a obţine un look urban.

3. Excursii în natură

O altă situaţie în care poţi apela cu încredere la o pereche de sandale este cea a plimbărilor în natură. Timpul petrecut în aer liber este esenţial pentru a scăpa de stresul cotidian. Astfel, poţi crea rapid o ţinută folosind o pereche de sandale sport, pantaloni scurţi şi un top dintr-un material lejer precum bumbacul. Mai rămâne doar să te bucuri de soare şi de aer curat!

4. Evenimente speciale

Vara este sezonul dedicat evenimentelor. Pentru astfel de ocazii, cu siguranţă vrei să te simţi specială, prin urmare cea mai bună alegere în ceea ce priveşte încălţămintea este o pereche de sandale cu toc subţire. Găseşti nenumărate variante din care să alegi pe the5thelement.ro. Un astfel de model, completat de o fustă midi sau o rochie din mătase, împreună cu bijuterii subtile, îţi vor garanta o apariţie de excepţie.

5. Vestimentaţia la birou

Poţi integra cu uşurinţă sandalele în ţinuta cu care vrei să mergi la birou. O croială clasică, în culori neutre şi o dimensiune redusă a tocului sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont atunci când alegi încălţămintea pentru birou. Alege să îmbraci o cămaşă elegantă şi o pereche de pantaloni tip ţigaretă, astfel vei prezenta încredere şi profesionalism la cel mai înalt nivel.

Aşadar, indiferent de ocazie, lumea modei oferă variante nenumărate de a crea look-uri noi în fiecare zi. Şi cum o ţinută are nevoie de accesoriile potrivite pentru a fi completă, ţine cont să ai în garderoba ta câte o pereche de sandale pentru orice ocazie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.