O tânără argentiniană şi-a cerut iubitul în căsătorie şi acesta a acceptat, datorită unui autograf de la Lionel Messi obţinut de femeie, joi, în ziua meciului dintre reprezentativele Argentinei şi Uruguayului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei argentiniene, Celicia Fernandez trebuia să obţină autograful fotbalistului pentru ca iubitul său, Jorge, să accepte să se căsătorească. 

Înaintea meciului naţionalei Argentinei, Cecilia a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apărea cu o hârtie în mână cu mesajul: "Lio, semnează-mi tricoul şi mă voi căsători. Te rog". 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ea şi-a îndeplinit dorinţa aşteptându-l pe Messi în faţa hotelului în care era cazată naţionala Argentinei. Şi cu ajutorul unui oficial al federaţiei argentiniene care i-a transmis mesajul starului echipei FC Barcelona tânăra a obţinut autograful.

"A şi scris «Căsnicie fericită». Este extraordinar. Nu ne vine să credem", a declarat Cecilia.

Cei doi se vor căsători la 14 februarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.