Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, va fi audiat vineri, de un judecător de instrucţie "în calitate de acuzat" în cazul de "agresiune sexuală" contra jucătoarei Jenni Hermoso, a anunţat procuratora spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va fi audiat Francisco de Jorge, preşedinte al Tribunalului Central de Investigaţii Unu al Curţii Naţionale. Acesta din urmă a iniţiat procedura după ce plângerea procurorului împotriva lui Rubiales pentru infracţiunile de agresiune sexuală şi constrângere a fost confirmată. Potrivit presei, magistratul a cerut înregistrările video a celor întâmplate, precum şi cele de la festivităţile de după meci.

Rubiales a demisionat din funcţie în urma scandalului provocat de sărutul forţat pe care i l-a dat lui Jennifer Hermoso.

El susţine că sărutul a fost consimţit de jucătoare şi că este victima unui proces mediatic şi politic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.