Accidentat la genunchiul stâng la meciul de miercuri cu Borussia Dortmund, jucătorul echipei PSG, Lucas Hernandez, urmează să fie supus unui RMN pentru a se stabili gravitatea accidentării sale, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această accidentare l-ar putea forţa pe fotbalist să nu participe la Euro cu echipa Franţei.

Hernandez nu va putea face parte din lotul echipei Paris Saint-Germain pentru meciul retur de marţi, cu Borussia Dortmund.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Genunchiul stâng al fundaşului, afectat atunci când a încercat să intervină la golul lui Niclas Füllkrug, era încă prea inflamat în ultimele ore pentru a se putea stabili natura exactă a accidentării sale. El va fi supus unui RMN.

În cazul campionului mondial din 2018, există suspiciunea că ligamentele încrucişate au fost afectate. În orice caz, Lucas Hernandez va avea nevoie de repaus timp de câteva săptămâni.

Selecţionerul Didier Deschamps urmează să anunţe lista pentru Euro la 16 mai. Jucătorii disponibili se vor reuni la Clairefontaine, în data de 29 mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.