Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a analizat activitatea sportică a secţiei de fotbal, după ce echipa a ratat promovarea în Liga a III-a şi a decis demiterea antrenorului principal Ion Ion şi înlocuirrea lui cu Marius Lăcătuş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma analizei activităţii sportive a secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti ca urmare a încheierii sezonului competiţional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

– demiterea domnului antrenor Ion Ion din funcţia de antrenor principal al echipei de seniori;

– retrogradarea domnului Vasile Aelenei la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii şi juniori;

– numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius Lăcătuş, Ştefan Iovan şi Gheorghe Niţu", se arată pe site-ul CSA Steaua.

Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a. De asemenea, arată sursa citată, Adrian Bumbescu a fost numit în funcţia de şef al Centrului de copii şi juniori şi "va avea ca obiectiv restructurarea activităţii centrului şi implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003".

Până în prezent, Marius Lăcătuş a fost director tehnic al CSA Steaua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.