Federaţia de canotaj primeşte cea mai mare finanţare în acest an de la Ministerul Tineretului şi Sportului, conform repartizării anunţate, luni, într-o conferinţă de presă, de ministrul Ionuţ Stroe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Română de Canotaj primeşte cea mai mare sumă- 10.000.000 de lei.

În total, suma cu care Ministerul Tineretului şi Sportului finanţează federaţiile sportive în 2020 este de 132.200.000 de lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, separat, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) va fi finanţat de la bugetul de stat cu suma de 69.600.000 de lei.

Ionuţ Stroe a declarat, luni, că bugetul împărţit federaţiilor va fi completat în luna septembrie cu banii din taxele pe alcool şi tutun.

Ministerul Tineretului şi Sportului a declarat eligibile 63 de federaţii sportive naţionale din cele 68 care au depus cerere de finanţare pentru anul 2020.

Comisia de evaluare din cadrul MTS s-a întrunit în perioada 20-31 decembrie 2019 şi a analizat cererile depuse la sediul ministerului, stabilind că federaţiile de tenis, aikido, go, hochei pe iarbă şi pescuit sportiv nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pentru finanţare în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.