Elena-Gabriela Ruse, locul 164 WTA, a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal al turneului de categorie WTA 500 Qatar Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruse a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, de germana Laura Siegemund, locul 54 WTA şi cap de serie numărul 2, după un meci care a durat 100 de minute.

Accederea în turul al doilea al calificărilor este recopompensată cu un premiu de 2.350 de dolari şi cu 13 puncte WTA.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La acelaşi turneu, Patricia Maria Ţig şi Monica Niculescu au părăsit competiţia în primul tur preliminar.

Ţig, locul 60 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-2, de americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 299 WTA, iar Niculescu, locul 147 WTA, a fost întrecută, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-0, de sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 68 WTA şi cap de serie numărul 5. 

România nu va fi reprezentată de nicio jucătoare pe tabloul principal, la Doha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.