Fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, a declarat, vineri, că a ales să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea ardeleană cu doar un sezon deoarece consideră că nu poate să dea mai mult şi simte nevoia unei vacanţe îndelungate alături de familia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am prelungit contractul un an cu CFR pentru că eu cred că acesta e ultimul meu an la CFR. Sigur o să plec de la CFR, pentru că nu pot să dau mai mult. Un an e foarte bine, iar apoi vreau vacanţă, cu familia mea. În primul rănd vreau să joc un an aici, apoi  vacanţă cu familia 3-4 luni, şi apoi vom vedea ce voi face”, a spus jucătorul în vârstă de 35 de ani.

Culio este legitimat la CFR Cluj din 2017. El a mai evoluat pentru echipa clujeană în perioada 2007-2011.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.