AC Ajaccio, echipă la care a evoluat Adrian Mutu, a obţinut promovarea în Ligue 1 după opt sezoane şi după ce a ocupat locul 2 în liga a doua franceză. Mutu a fost în lotul corsicanilor în ediţia 2013/2014 a primei ligi franceze, la finalul căreia Ajaccio a retrogradat, dar fostul atacant a părăsit gruparea la jumătatea sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ajaccio a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu Toulouse, datorită golului marcat de Nouri '28 (p).

Cu 75 de puncte în 38 de meciuri, Ajaccio s-a situata în urma formaţiei Toulouse, 79 de puncte, de asemenea promovată direct, dar înaintea echipei Auxerre, 74 de puncte, clasată pe locul 3.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Auxerre, Paris FC şi Sochaux vor juca un play-off care va stabili echipa ce va disputa barajul de promovare cu ocupanta locului 18 din Ligue 1.

Paris FC şi Sochaux vor evolua în prima fază a play-off-ului, un singur meci, iar învingătoarea va da piept cu Auxerre pentru a stabili formaţia de baraj.

În prima ligă, Bordeaux, unul dintre cele mai vechi cluburi din Franţa, campion de şase ori, ultima dată în 2009, mai are doar şanse teoretice de a se menţine. Saint-Etienne, locul 19, şi Metz, locul 18, cu câte 31 de puncte, luptă pentru a termina pe antepenultimul loc care poate duce la salvarea de la retrogradare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.