AC Ajaccio, echipă la care a evoluat Adrian Mutu, a obţinut promovarea în Ligue 1 după opt sezoane şi după ce a ocupat locul 2 în liga a doua franceză. Mutu a fost în lotul corsicanilor în ediţia 2013/2014 a primei ligi franceze, la finalul căreia Ajaccio a retrogradat, dar fostul atacant a părăsit gruparea la jumătatea sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ajaccio a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, meciul cu Toulouse, datorită golului marcat de Nouri '28 (p).

Cu 75 de puncte în 38 de meciuri, Ajaccio s-a situata în urma formaţiei Toulouse, 79 de puncte, de asemenea promovată direct, dar înaintea echipei Auxerre, 74 de puncte, clasată pe locul 3.

Auxerre, Paris FC şi Sochaux vor juca un play-off care va stabili echipa ce va disputa barajul de promovare cu ocupanta locului 18 din Ligue 1.

Paris FC şi Sochaux vor evolua în prima fază a play-off-ului, un singur meci, iar învingătoarea va da piept cu Auxerre pentru a stabili formaţia de baraj.

În prima ligă, Bordeaux, unul dintre cele mai vechi cluburi din Franţa, campion de şase ori, ultima dată în 2009, mai are doar şanse teoretice de a se menţine. Saint-Etienne, locul 19, şi Metz, locul 18, cu câte 31 de puncte, luptă pentru a termina pe antepenultimul loc care poate duce la salvarea de la retrogradare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.