Autorităţile din Buzău anunţă primul maraton de vaccinare care va avea loc în Muzeul Judeţean, cei care se vor vaccina urmând a primi gratuitate la vizitarea expoziţiilor atunci când vor avea schema completă de vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, centrul de vaccinare din incinta Muzeului Judeţean va fi deschis, sâmbătă, 30 octombrie, la ora 8.00 şi va fi deschis non-stop până luni dimineaţă. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Va fi organizat, astfel, primul maraton din judeţul Buzău.  

”Da, se pot vaccina şi noaptea. Punctul  de vaccinare se va amenaja în Zona Amfiteatrului, dar sunt circuite total diferite, adică nu interacţionează cu angajaţii muzeului. Centrul va fi la parter şi va fi separat şi de vizitatori, şi de orice alţi colaboratori ai instituţiei noastre. Iar, în acest week-end, va fi un maraton de vaccinare, care va începe sâmbătă dimineaţă şi se va încheia în dimineaţa zilei de luni. Atât timp cât va mai fi nevoie, vom mai ţine deschis centrul de la ora 8 la 20. Vor primi şi un bilet la Muzeul Judeţean, pe care îl vor putea folosi la 10 zile de la imunizarea completă. Iar, în ceea ce priveşte doza trei, biletul se poate folosi pe loc, deoarece aceştia deţin certificatul verde", a declarat directorul Muzeului Judeţean Buzău, Daniel Costache. 

În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău s-au vaccinat cu prima doză 2.410 persoane, iar cu a doua 157. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.