Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, luni, că a primit aprobarea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pentru a plăti din bugetul local circa 407 milioane lei, cu TVA inclus, către Termoenergetica, iar suma va acoperi diferenţele de tarif la energia termică din perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am primit astăzi aprobarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru plata de la bugetul local a sumei de aproximativ 407 milioane lei cu TVA inclus către Termoenergetica, pentru acoperirea diferenţelor de tarif la energia termică din perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2023”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că „aceste diferenţe au dus la pierderi financiare înregistrate de CMTEB, rezultate din decalajele dintre tarifele şi preţurile de furnizare a energiei termice practicate de companie şi majorările de preţuri la energie termică, gaze naturale şi energie electrică”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.