Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat că Teatrul Ion Greacă a fost redat copiilor şi actorilor. „După mai bine de 14 ani de amânări, întârzieri la plată, sistări de lucrări şi alte probleme, am reuşit să consolidăm, reabilităm şi modernizăn clădirea din Piaţa Amzei”, a mai spus edilul general care i-a invitat pe bucureşteni la teatru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am redat Teatrul Ion Creangă copiilor şi actorilor. După mai bine de 14 ani de amânări, întârzieri la plată, sistări de lucrări şi alte probleme, am reuşit să consolidăm, reabilităm şi modernizăn clădirea din Piaţa Amzei. Acesta a fost unul din nenumăratele proiecte blocate, cu restanţe şi cu lucrări sistate din cauza uor documentaţii defectuoase”, a precizat Nicuşor Dan, miercuri, într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook.

„Am plătit facturile, am solicitat accelerarea lucrărilor şi iată că deja, astăzi, mii de spectatori au vizionat deja peste 70 de spectacole în noua sală”, a mai spus el.

Edilul general a precizat că această clădire din Piaţa Amzei are acum o sală modernă, sigură, care respectă cerinţele ISU, toate normele de siguranţă şi confort.

„Vă invit la teatru!”, i-a îndemnat Nicuşor Dan pe bucureşteni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.