Europarlamentarul PNL Mircea Hava, fost primar în Alba Iulia, a declarat miercuri, că el s-a săturat ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti şi discutăm de 30 de ani de termie, de căldură, în Capitală, în timp ce la Alba lucrurile acestea le-a terminat în doi ani. ”Trebuia lăsată politica la o parte şi să facem administraţie”, a mai spus eurodeputatul, adăugând că Bucureştiul putea accesa un program european, cu bani europeni masiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu îmi place, ca şi fost primar, ca şi om care ştiu că se poate, această discuţie că s-a întins o ţeavă, că s-a mai pus o centrală nu ştiu unde, că s-au mai cumpărat şapte autobuze. Pot să fie 7.000 de autobuze, nu rezolvă problemele. Bucureştiul trebuie să aibă o viziune, un proiect clar. (..) Discutăm de 30 de ani de termie, de căldură în Bucureşti. În Alba lucrurile astea le-am terminat în doi ani de zile. Eu cred că se putea face şi în Bucureşti, dacă era dorinţă, pentru că puţinţă exista. Trebuia lăsată politica câteodată la o parte şi să facem administraţie”, a spus Mircea Hava în emisiunea România Politică de la Prima News, despre situaţia de la Bucureşti.

”Ne tot lăudăm că am schimbat o ţeavă. Credeţi că Bucureştiul nu putea accesa un program european, cu bani europeni masiv, mare, pentru că este un oraş cu un buget de peste un miliard de euro”, a completat el.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Mircea Hava a subliniat că nu este de acord ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti.

”Eu m-am săturat ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti, de ce nu plăteşte subvenţie la Alba Iulia?”, a comentat eurodeputatul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.