Manifestanţii de la Cluj au plecat în marş prin centrul oraşului şi s-au oprit în faţa Tribunalului unde au cântat ”Deşteaptă-te române”, după care şi-au continuat traseul, alăturându-li-se alte câteva mii, numărul total al protestatarilor depăşind în prezent 25.000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 19.30, manifestanţii au plecat în marş din Piaţa Unirii, unde s-au adunat, pe Bulevardul Eroilor către cartierul Mărăşti, iar pe traseu s-au oprit în faţa Tribunalului Cluj, unde au cântat ”Deşteaptă-te române”, după care şi-au continuat drumul pe Calea Dorobanţilor, fiind blocate toate cele patru benzi de circulaţie ale arterei.

Pe parcursul marşului, celor 20.000 de oameni care plecaseră din Piaţa Unirii li s-au alăturat alte câteva mii, astfel că, la ora transmiterii acestei ştiri, protestează peste 25.000 de persoane, care se află pe Bulevardul 21 Decembrie, urmând să revină în centrul oraşului.

Manifestanţii sunt supravegheaţi de mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi.

Şi la Arad, numărul manifestanţilor s-a dublat, ajungând la peste 1.500.

Ei au pornit în marş pe străzile centrale ale oraşului, traficul rutier fiind complet blocat, iar poliţiştii deviază maşinile pe alte străzi.

Oamenii au pornit în marş pentru a le cere celor din case să li se alăture şi scandează: "Ieşiţi din casă daca vă pasă!". Coloana de oameni are câteva sute de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.