Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc pe o şosea din judeţul Maramureş şi care a fost provocat de un şofer beat. Primele investigaţii arată că acesta a intrat într-o depăşire, fără a se asigura, provocând un eveniment în care au fost implicate patru autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul naţional 18, în judeţul Maramureş, în localitatea Moisei.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Primele verificări făcute de Poliţie arată că un şofer în vârstă de 50 de ani, din localitatea Moisei, a intrat într-o depăşire, autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, maşina aflată în depăşire fiind proiectată în alt autoturism care a acroşat un al patrulea autovehicul. 
 
În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, fiind duse la spital. Cei patru şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul celui care a provocat accidentul testul indicând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.