Întreruperea energiei electrice pentru aproape jumătate de oră, în partea de nord a Bucureştiului, a fost cauzată de o defecţiune la un transformator în Staţia Nord, o staţie de înaltă tensiune care alimentează această zonă a Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al ENEL, la ora 19:01 s-a defectat un transformator în Staţia Nord – staţie de înaltă tensiune care alimentează partea de nord a Capitalei, de la Otopeni la Piaţa Romană. Imediat, au fost trimise echipe care au făcut manevre de realimentare, astfel încât în 22 de minute alimentarea cu energie electrică a fost reluată la toţi consumatorii şi pe toate arterele principale.

Din cauza penei de curent, circulaţia metrourilor a fost oprită timp de câteva zeci de minute, în prezent fiind reluată, însă trenurile s-au deplasat o perioadă cu viteză mai redusă.

Zonele rămase fără energie electrică au fost Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Ştefan cel Mare, precum şi bulevardele Dorobanţi şi Ion Mihalache. Curentul a picat în aceste zone în jurul orei 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.