Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a întâlnit, miercuri, la Zagreb, cu omologul din Republica Moldova, în marja celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei şi Climei (P-TECC). Cei doi au discutat despre suportul acordat de România şi parteneriatul strategic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi şi mâine particip la lucrările celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei şi Climei (P-TECC). În marja acestui eveniment important pentru viitorul energiei am avut o întâlnire bilaterală cu Victor Parlicov, noul ministru al Energiei din Repulica Moldova”, a scris, miercuri, pe Facebook, Virgil Popescu.

MInistrul Energiei a precizat că, în timp ce prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, este alături de premierul României, Nicolae Ciucă, la Bucureşti, el se află alături de Victor Parlicov, la Zagreb.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Am discutat despre cooperare şi suportul pe care îl acordăm, în domeniul energiei. România va susţine în continuare Republica Moldova şi am încredere că voi avea o bună colaborare cu noul ministru”, a mai transmis ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.