Senatorul PSD Daniel Zamfir, preşedinte al comisiei economice, anunţă miercuri într-o postare pe Facebook că, după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în coaliţie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”AM REUSIT! MULTINATIONALELE VOR PLATI IMPOZIT 1% PE CIFRA DE AFACERI! Faci profit aici, platesti impozit aici!”, scrie senatorul PSD pe Facebook.
 
Daniel Zamfir arată că, ”după negocieri extrem de dure, premierul Ciolacu a impus în Coalitie impozitul de 1% pe cifra de afaceri pentru acele companii multinaţionale care prin celebrul deja mecanism de optimizare fiscala exportau practic tot profitul in paradisuri fiscale”.
 
”Dacă impozitul de 16% pe profit reprezintă mai putin de 1% din cifra de afaceri, se plateste 1% pe cifra de afaceri. Corect, nu-i asa?”, a mai scris Zamfir. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.